Diari digital d'Andorra Bondia

El Consell General debatrà dilluns les esmenes d'ApC a la llei d'intercanvi de dades


Escrit per: 
Redacció

El Consell General celebra dilluns, a les quatre de la tarda, una sessió ordinària que servirà per debatre el projecte de llei qualificada d’intercanvi d’informació en matèria fiscal.

A més a més, també s’avaluarà la proposta d’acord relativa al fet que el Govern inclogui en els tractats internacionals sobre intercanvi d’informació una clàusula per evitar la doble imposició. Finalment, la sessió ordinària també servirà per conèixer l’informe de la comissió Permanent sobre els afers tractats fora del període de sessions.

Cal recordar que el grup parlamentari Andorra pel Canvi ha presentat un total de 23 reserves d’esmena al projecte de llei qualificada d’intercanvi d’informació, que seran debatudes en la sessió del Consell General. Una part de les reserves d’esmena va encaminada a definir les garanties processals quan es produeixi una petició d’intercanvi d’informació.
D’altra banda, la proposta d’acord relativa a incloure en els tractats internacionals sobre intercanvi d’informació una clàusula per evitar la doble imposició, ha estat presentada pel grup reformista i també haurà de ser debatuda en el transcurs de la sessió d’avui. El grup parlamentari socialdemòcrata ha esmenat, però, aquesta proposta.

Compartir via

Comentaris: 0

Contacta amb nosaltres

Baixada del Molí, 5
AD500 Andorra la Vella
Principat d'Andorra

Telèfon: + 376 80 88 88 · Fax: + 376 82 88 88

Formulari de contacte