Diari digital d'Andorra Bondia

El Consorci d’Atenció a les Persones ja està operatiu


Escrit per: 
Agències


El Consorci d’Atenció a les Persones de l’Alt Urgell ja ha començat a funcionar. Ahir es va completar a tots els efectes la posada en funcionament de la unificació dels Serveis Socials de l’Ajuntament de la Seu d’Urgell i del Consell Comarcal de l’Alt Urgell, que pretén optimitzar recursos i oferir un servei més complet als ciutadans.

 Des de l’Ajuntament van destacar que és una iniciativa pionera a les comarques del Pirineu i al conjunt de la demarcació de Lleida.
El nou ens agrupa les àrees de Serveis Socials, Igualtat, Gent Gran i Immigració de les institucions municipal i comarcal. Les instal·lacions ocupen una superfície de 260 metres quadrats a l’ala nord de la primera planta del centre cívic El Passeig, just al costat del Sant Hospital de la Seu d’Urgell.
L’horari d’atenció al ciutadà és de nou del matí a dues de la tarda de dilluns a divendres. Les obres, que han anat a càrrec d’una empresa de la comarca, han representat una inversió de 180.000 euros, amb una subvenció dels departaments d’Acció Social i Ciutadania i de Política Territorial i Obres Públiques de la Generalitat.
La regidora de Serveis Socials de l’Ajuntament, Anna Vives, va assegurar que la tran­sició cap al nou format s’ha fet amb normalitat, ja que prèviament s’havia informat els usuaris. Vives considera que “la unificació de la gestió simplificarà i agilitzarà els tràmits i evitarà duplicitats”.

Compartir via

Comentaris: 0

Contacta amb nosaltres

Baixada del Molí, 5
AD500 Andorra la Vella
Principat d'Andorra

Telèfon: + 376 80 88 88 · Fax: + 376 82 88 88

Formulari de contacte