Diari digital d'Andorra Bondia

El Dansand desapareix, però Ordino confia recuperar-lo


Escrit per: 
A.B.


Aquest any el Dansand no es farà. I és que si fa poc des del departament de Cultura d’Encamp es va anunciar que no se’n podia assumir el cost, ara, des de l’altra part organitzadora del projecte, el departament de Cultura d’Ordino, informen que tampoc tenen pressupost per tirar endavant l’edició d’aquest any, i menys encara si ho han de fer en solitari.

De totes maneres, la consellera de Cultura del Comú, Bernadeta Coma, va assenyalar que tenen la ferma voluntat de fer tots els possibles per tornar a comptar amb el Dansand en el calendari dels anys vinents: “Aquesta vegada ha estat impossible, ni Encamp ni nosaltres podíem fer front a la despesa que suposa. És un any econòmicament molt  difícil i hi ha prioritats.”
Tot i això, des d’Ordino no volen dir que el Dansand desapareix, prefereixen parlar que el projecte es queda, de moment, al calaix esperant temps millors en què puguin tornar a proposar espectacles de dansa de primer nivell, com molts dels que han vingut emmarcats en aquest cicle. “No volem que tots els esforços que vam fer es quedin en un no res”, ha assenyalat en aquest sentit la consellera ordinenca Bernadeta Coma.

Compartir via

Comentaris: 0

Contacta amb nosaltres

Baixada del Molí, 5
AD500 Andorra la Vella
Principat d'Andorra

Telèfon: + 376 80 88 88 · Fax: + 376 82 88 88

Formulari de contacte