Diari digital d'Andorra Bondia

El Govern aclareix que en cap cas s'ha exclòs a Sant Julià de les negociacions amb les estacions d'esquí


Escrit per: 
Redacció


L’executiu ha volgut deixar clar, a través d’un comunicat, que no va excloure el cònsol de Sant Julià de Lòria, Josep Pintat, de la reunió mantinguda la setmana passada entre el cap de Govern i els cònsols de les parròquies amb estacions d’esquí.

L’executiu posa en relleu que la reunió no va ser demanada ni convocada pel Govern, sinó que van ser els responsables comunals, mitjançant una trucada telefònica del cònsol major d’Encamp, els qui van fer la petició. El comunicat continua recordant que els tres cònsols assistents, Enric Casadevall, Josep Maria Camp i Miquel Alís, van excusar l’absència del cònsol major d’Ordino perquè era fora d’Andorra.
Finalment, el Govern deixa clar que el document entregat pels cònsols al cap de Govern només fa referència a les prestacions vinculades a les parròquies de Canillo, Encamp, la Massana i Ordino, i porta el nom dels quatre cònsols que governen aquestes parròquies. Per tot això, l’executiu conclou que “no es pot dir que el Govern hagi volgut excloure el cònsol de Sant Julià de Lòria”. Tot i això, en declaracions anteriors, Pintat ja va deixar entreveure que havien estat els cònsols els que havien fet un buit a la corporació laurediana en la participació en aquesta reunió.
Amb tot, Pintat sí que va criticar al seu moment que el Govern no donés resposta a cap de les demandes que el mateix cònsol va fer en l’última reunió amb Bartumeu. En qualsevol cas, va donar un vot de confiança apuntant que l’actual situació política està dificultant les tasques de gestió del nou executiu.

Compartir via

Comentaris: 0

Contacta amb nosaltres

Baixada del Molí, 5
AD500 Andorra la Vella
Principat d'Andorra

Telèfon: + 376 80 88 88 · Fax: + 376 82 88 88

Formulari de contacte