Diari digital d'Andorra Bondia
El guardonats en l’edició d’enguany.
El guardonats en l’edició d’enguany.

El Govern aprova les bases del Guardó Olympe de Gouges 2020


Escrit per: 
Redacció/Foto: SFGA

El consell de ministres va aprovar ahir, a petició del ministre d’Afers Socials, Habitatge i Joventut, Víctor Filloy, la signatura de les bases per a la concessió del Guardó Olympe de Gouges 2020. Promoció de la igualtat de gènere en l’àmbit laboral. Es tracta d’un premi impulsat el 2017 per l’àrea de Polítiques d’Igualtat del ministeri d’Afers Socials, Habitatge i Joventut i amb la col·laboració del departament d’Ocupació i Treball del ministeri de Presidència, Economia i Empresa per lluitar contra la bretxa salarial de gènere i segregació vertical i horitzontal a la feina.
El guardó Olympe de Gouges té com a objectiu distingir les empreses que s’han compromès amb la igualtat de gènere i que treballen de manera transversal i comunitària per promoure la cultura de la igualtat. S’emmarca dins de les accions de lluita contra la discriminació per raó de gènere i d’acord amb l’objectiu número 5 dels Objectius de Desenvolupament Sostenible de l’Agenda 2030.
Un cop publicat al BOPA, les empreses que vulguin optar a la tercera edició d’aquest guardó poden presentar les seves candidatures fins al 31 d’agost, i els plans i mesures d’Igualtat fins al 31 de desembre. El guardó s’entregarà el 8 de març del 2020, coincidint amb els actes per commemorar el Dia de les dones treballadores.
La CASS, l’hotel Sant Gothard i Bio Bio Hotels i Restaurants van rebre el guardó de l’edició 2019 el 8 de març passat a la sala Consòrcia del Centre de Congressos d’Andorra la Vella, en el marc del Dia internacional de les dones treballadores en un acte públic.

 

Govern
aprova
bases
Guardó Olympe de Gouges
2020

Compartir via

Comentaris: 0

Contacta amb nosaltres

Baixada del Molí, 5
AD500 Andorra la Vella
Principat d'Andorra

Telèfon: + 376 80 88 88 · Fax: + 376 82 88 88

Formulari de contacte