Diari digital d'Andorra Bondia
Un autobús que realitza una línia nacional.
Un autobús que realitza una línia nacional.

El Govern contracta una empresa per analitzar l'equilibri economicofinancer del transport públic


Escrit per: 
Agències / Foto: Facundo Santana

El Govern ha decidit contractar una empresa perquè dugui a terme els treballs d'anàlisi de l'equilibri economicofinancer de les concessionàries que exploten les línies de transport regular de viatgers. D'aquesta manera, tal com surt publicat al Butlletí Oficial del Principat d'Andorra (BOPA) avui el ministeri de Presidència, Economia i Empresa ha adjudicat a l'empresa Comply Consultors SL aquesta tasca, per la qual rebrà un import de 5.539 euros a l'any.

La durada del contracte serà des d'ara i fins al 31 de desembre i es podrà renovar amb l'acord previ del Govern per períodes anuals de fins a un màxim de cinc anys.

Tal com va recordar el ministre d'Economia, Jordi Gallardo, aquest dimarts, el contracte de concessió de les línies preveu l'equilibri economicofinancer de les companyies, de tal manera que si tenen un menyscapte el Govern els ho ha de compensar. Precisament, arran de la crisi sanitària l'executiu ja ha remunerat una de les empreses per la pèrdua de clients i està pendent de recompensar l'altra. Amb l'entrada en vigor dels nous abonaments i tarifes a partir de l'1 de setembre també és previst que s'hagi de fer aquesta compensació.

Govern
empresa
analitzar
equilibri economicofinancer
transport públic

Compartir via

Comentaris: 0

Contacta amb nosaltres

Baixada del Molí, 5
AD500 Andorra la Vella
Principat d'Andorra

Telèfon: + 376 80 88 88 · Fax: + 376 82 88 88

Formulari de contacte