Diari digital d'Andorra Bondia
El Govern destina 80.000 euros a assessoraments per repensar el marc fiscal
El Govern destina 80.000 euros a assessoraments per repensar el marc fiscal

El Govern destina 80.000 euros a assessoraments per repensar el marc fiscal


Escrit per: 
Redacció/Foto: SFGA

El prestigiós bufet espanyol J&A Garrigues SLP serà l'encarregat d'assessorar l'executiu davant un possible replantejament del marc fiscal arran de les conseqüències de la crisi sanitària provocada per la Covid-19. 

Així desprès de dos edictes que recull avui el Butlletí Oficial del Principat d'Andorra a través dels quals el Govern fa pública l'adjudicació a aquest bufet de diferents treballs d'assessorament. Concretament un dels dos treballs adjudicats és per a la realització d'un informe amb les reflexions estratègiques sobre el marc fiscal del país, pels quals el bufet percebrà 17.175 euros. El termini d'execució d'aquesta tasca és fins al 31 de desembre vinent, si bé es preveu la possibilitat que pugui renovar-se anualment.

El Govern ha adjudicat també a J&A Garrigues els treballs d'assessorament per a l'elaboració d'un informe amb les reflexions estratègiques sobre el règim fiscal del mecenatge i el conjunt de deduccions dels sistema fiscal, en aquest cas per un import de 60.475 euros i també amb un termini d'execució fins al 31 de desembre vinent i amb l'opció de poder-se renovar anualment.

Govern
80.000
euros
destina
assessoraments
repensar
marc fiscal

Compartir via

Comentaris: 0

Contacta amb nosaltres

Baixada del Molí, 5
AD500 Andorra la Vella
Principat d'Andorra

Telèfon: + 376 80 88 88 · Fax: + 376 82 88 88

Formulari de contacte