Diari digital d'Andorra Bondia

El Govern espanyol es compromet a activar les obres de la N-145


Escrit per: 
Redacció / Foto: Ministerio de Fomento

El ministre d’Economia i Territori, Jordi Alcobé, va aprofitar la participació en la reunió de ministres iberoamericans de Foment, celebrada dimarts, per mantenir contactes amb la seva homòloga espanyola, Ana Pastor. La ministra de Foment espanyola es va comprometre a activar les obres a la N-145.

En aquest sentit, Pastor va anunciar que el Govern espanyol desbloquejarà una partida per fer la pavimentació de la carretera d’accés a Andorra, treballs que es durien a terme entre el juny i el setembre. Igualment va precisar que totes les fases d’execució de l’obra pendents estarien enllestides el primer semestre de l’any vinent.
Pastor va presidir la reunió de ministres de Foment, preparatòria de la Cimera iberoamericana del novembre a Cadis. La trobada es va centrar en dos grans eixos: la necessitat d’establir mecanismes de col·laboració transnacionals per planificar i executar  grans infraestructures i les sinergies entre el sector públic i el privat per afrontar el finançament.
Alcobé ja va participar dilluns en la Trobada empresarial d’infraestructures, un fòrum complementari de la reunió i que aplega representants polítics i empresarials.

Compartir via

Comentaris: 0

Contacta amb nosaltres

Baixada del Molí, 5
AD500 Andorra la Vella
Principat d'Andorra

Telèfon: + 376 80 88 88 · Fax: + 376 82 88 88

Formulari de contacte