Diari digital d'Andorra Bondia

El Govern homenatja amb una grandalla de plata a Trinitat Pujal pel seu 101 aniversari


Escrit per: 
Agències / Foto: N.S.

El centre sociosanitari El Cedre ha acollit, aquest dissabte, la celebració del 101 aniversari de Trinitat Pujal. En l'acte han participat el cap de Govern, Jaume Bartumeu, la ministra de Salut, Benestar i Treball, Sílvia Bonet, així com els residents del centre i els tècnics que s'encarreguen del benestar dels padrins.

El cap de l'Executiu ha lliurat una grandalla de plata en forma d'agulla a la protagonista de la festa. Per la seva part, la ministra li ha lliurat un ram de flors. A més, Pujal ha estat obsequiada amb un marc de fotos i ha bufat les tres espelmes del pastís que li han preparat el personal del Cedre.

La padrina va néixer a Arcavell i va viure una temporada a França. Als 54 anys es va traslladar al Principat. Pujal ha tingut tres fills i ha estat un puntal per tota la família, segons ha explicat la seva néta, Lourdes Isal. 'És una persona molt educada i ens ha inculcat bons valors a tots', ha afirmat. La padrina Pujal viu al Cedre des del passat 27 d'abril. Els parents presents a l'aniversari, que s'han desplaçat des de Tarragona, s'han mostrat agraïts al Principat i han assegurat que estan 'encantats' del tracte que rep al centre.

Compartir via

Comentaris: 0

Contacta amb nosaltres

Baixada del Molí, 5
AD500 Andorra la Vella
Principat d'Andorra

Telèfon: + 376 80 88 88 · Fax: + 376 82 88 88

Formulari de contacte