Diari digital d'Andorra Bondia

El Govern licita treballs d’enginyeria civil per un import de 927.000 euros


Escrit per: 
Redacció

El consell de ministres ha licitat els treballs de redacció de diversos projectes i les corresponents direccions facultatives d’obra.

L’edicte contempla un seguit de projectes d’enginyeria civil d’eixamplament i rectificació de carreteres, construcció de rotondes, canalitzacions de rius i millores de travessies urbanes o altres espais públics, així com un conjunt de treballs de planificació estratègica lligats amb la conservació i el manteniment de la xarxa viària, amb una dotació estimada de 927.678 euros.
Entre els diferents treballs de planificació estratègica licitats, des de l’executiu destaquen la redacció del pla de manteniment integral de les carreteres generals i secundàries, que permetrà avaluar l’estat general de les carreteres i els seus elements, dissenyar el treball per cada operació de manteniment, prioritzar les actuacions i proposar la valoració econòmica.
A més, el consell de ministres va licitar els treballs de redacció del pla d’actuacions a la CS-340 (carretera del Coll d’Ordino) i a la CS-240 (carretera de Montaup) i els vessants adjacents. En aquest cas, el pla permetrà avaluar l’estat general de la plataforma de la carretera, l’estabilitat dels talussos, el risc de despreniment dels vessants i el problema de les allaus.
D’altra banda, el Govern ha licitat els treballs per fer la inspecció i el programa de rehabilitació i manteniment de les obres de fàbrica de la xarxa de carreteres. Els treballs han de permetre arribar a un dictamen sobre la situació actual de les obres de fàbrica de la xarxa en què es recullin les diverses patologies que puguin presentar, s’avaluï la  seva gravetat i la urgència d’actuació i es facin les propostes de mesures correctores oportunes, amb la corresponent valoració econòmica i priorització de les intervencions, redactant també un programa de verificacions i manteniment periòdics.
D’altra banda, l’executiu ha adjudicat diferents obres, entre les quals les de protecció per la caiguda de blocs rocosos a la CG-3, al tram comprès entre el túnel de la Pedrera i els túnels de Sant Antoni de la Massana, a l’empresa Inaccés per un import de 895.353 euros. El termini d’execució d’aquests treballs serà de dotze mesos.
D’altra banda, s’ha adjudicat a Empub SA, per un import de 155.004 euros, la segona fase del projecte d’intervenció d’urgència a l’edifici de Radio Andorra. En aquesta nova fase, que té un termini d’execució de catorze setmanes, s’actuarà en les lesions de segon ordre.
El Govern també ha adjudicat a l’empresa Instal·lacions Integrals els treballs d’instal·lació de climatització a les dependències de la seu de la justícia per un import de 79.128 euros i un termini d’execució de dotze setmanes.
Altres treballs adjudicats són el programa informàtic per a la gestió i la recollida de dades de les enquestes de l’IPC, per 43.784 euros, i les obres de construcció d’una escala a
l’escola vella d’Encamp, per 66.404 euros.

Compartir via

Comentaris: 0

Contacta amb nosaltres

Baixada del Molí, 5
AD500 Andorra la Vella
Principat d'Andorra

Telèfon: + 376 80 88 88 · Fax: + 376 82 88 88

Formulari de contacte