Diari digital d'Andorra Bondia
Casa Rossell.
Casa Rossell.

El Govern manté el silenci sobre els projectes de l’H23 que preveu desenvolupar en terrenys de Casa Rossell


Escrit per: 
Agències / Foto: Comú d'Ordino

El Govern té present poder desenvolupar alguna de les iniciatives del pla Horitzó 2023 als terrenys de Casa Rossell. Malgrat tot manté el silenci en relació als mateixos, tot i la pregunta presentada per la parlamentària socialdemòcrata Susanna Vela, a qui des del ministeri d'Ordenament Territorial es respòn de forma genèrica i gens concreta.

Així, contestant a les interpel·lacions de Vela, l'executiu explica que han pres en consideració el conjunt d'actius de què disposa el Govern, inclosos els que conformen el patrimoni de Casa Rossell. Així, des del ministeri d'Ordenament Territorial informen que les iniciatives vinculades a la recerca, la innovació, la digitalització i la salut són algunes de les iniciatives més importants que han de permetre la diversificació de l'economia, clarament més necessàries per a la situació provocada per la pandèmia de la Covid-19.

Més concretament, Vela havia demanat a l'executiu si s'està valorant destinar aquests terrenys a construir habitatges d'ús socials, un centre assistencial per a gent gran o laboratoris farmacèutics o similars. Des del Govern però no s'especifica quin projecte es vol tirar endavant i informen que els terrenys que en l'actualitat han estat analitzats com a possibles emplaçaments per a diverses iniciatives i s'està analitzant la seva idoneïtat, tant tècnica com econòmica o social. A més, explica que en el conjunt del pla H23 s'estan impulsant diversos projectes d'àmbit social, sanitari i educatiu que poden requerir un emplaçament físic on desenvolupar la infraestructura necessària. Per aquest motiu, el Govern tampoc ha volgut avançar cap data precisa pel projecte, ja que indiquen que les iniciatives es troben en fase d'anàlisi i no permeten concretar un calendari detallat d'execució.

Govern
manté
silenci
sobre
projectes
l’H23
desenvolupar
terrenys
casa rossell

Compartir via

Comentaris: 0

Contacta amb nosaltres

Baixada del Molí, 5
AD500 Andorra la Vella
Principat d'Andorra

Telèfon: + 376 80 88 88 · Fax: + 376 82 88 88

Formulari de contacte