Diari digital d'Andorra Bondia
El ministre de Presidència, Economia i Empresa, Jordi Gallardo.
El ministre de Presidència, Economia i Empresa, Jordi Gallardo.

El Govern paga 21.250 euros a A2 Security Assessors per treballs en matèria d'inversió estrangera


Escrit per: 
Redacció/Foto: SFGA

El ministeri de Presidència, Economia i Empresa ha adjudicat a l'empresa A2 Security Assessors la prestació de serveis per a l'assessorament en matèria d'inversió estrangera per un import de 21.250 euros, segons recull un edicte publicat al Butlletí Oficial del Principat d'Andorra (BOPA).

El contracte d'assessoria, adjudicat per contractació directa a la societat propietat del militant liberal Antoni García Fernández, és de set mesos, amb efectes des del 5 de juny passat i fins al 31 de desembre.

Precisament, la publicació de l'edicte d'aquesta adjudicació al BOPA arriba dies després que des del grup parlamentari socialdemòcrata s'hagués presentat a Sindicatura tota una bateria de preguntes amb l'objectiu d'aclarir quina és la relació contractual que l'executiu té Garcia en considerar que es tracta d'una informació que hauria de ser pública.

Concretament, els socialdemòcrates demanaven, en primer lloc, quina ha estat la forma d'adjudicació dels serveis i treballs de l'adjudicatari, quina és la modalitat contractual que s'ha utilitzat per contractar aquests serveis i quina és la identitat de l'adjudicatari. En segon lloc, la formació volia saber quines són les tasques i treballs que li han estat encomanats, el seu termini i quin és l'òrgan contractat, així com en quins termes es produeix la prestació de serveis i quina és la freqüència amb la qual es troba present en els edificis administratius del Govern. En tercer lloc, des del PS s'interessava per quines són les tasques i treballs que li han estat encomanats i si transmet instruccions des del ministre cap al personal del ministeri. Finalment, els socialdemòcrates demanaven pel cost dels seus serveus i quina és la partida pressupostària on s'imputen aquests serveis i treballs.

Interpel·lat sobre la qüestió en la compareixença posterior al consell de ministres el titular de Presidència, Economia i Empresa, Jordi Gallardo, ha defensat la contractació ja que “durant els sis primers mesos de l’any” aquesta empresa, que té com a objecte de comerç la "intermediació i captació d'empreses", hagi donat servei al Govern amb un "retorn positiu”, motiu pel qual “s’ha decidit renovar la contractació”.

Govern
paga
21.250 euros
A2 Security Assessors
treballs
matèria
d'inversió estrangera
Comentaris: 0

Contacta amb nosaltres

Baixada del Molí, 5
AD500 Andorra la Vella
Principat d'Andorra

Telèfon: + 376 80 88 88 · Fax: + 376 82 88 88

Envian'ns un correu electrònic