Diari digital d'Andorra Bondia

El Govern respon al PS que la contractació de Monitor l’ha fet l’ADI


Escrit per: 
Redacció

El Govern ha respost a les preguntes del conseller socialdemòcrata David Rios sobre la contractació de l’empresa nord-americana Monitor Group per captar capital estranger. L’executiu manifesta que l’empresa no s’ha contractat des del Govern sinó des d’Andorra Desenvolupament i Inversió (ADI), “que com a tal no està subjecta a la Llei de contractació pública”.

Monitor Group realitzarà, segons es dedueix de la resposta del Govern, dos projectes diferents: un estarà destinat a obtenir èxits immediats, a curt termini, i un altre, a la diversificació estratègica, “que té com a objectiu identificar potencials sectors de creixement de l’economia andorrana”. Pel primer dels dos projectes cobrarà la xifra de 750.000 euros i pel segon, 450.000 euros en format fix i 300.000 en format variable, en funció dels objectius aconseguits. La part variable es divideix en tres objectius, cadascun dels quals està quantificat en un pagament de 100.000 euros. El primer consistirà a identificar algun sector de creixement en els àmbits educatiu, salut i benestar i tecnologia; el segon s’assoleix amb l’arribada d’empreses que serveixin de base per al futur clúster, i el tercer es compleix quan el nou sector comença a funcionar.

Compartir via

Comentaris: 1

Comentaris

siempre con trampas!, esto es tirar el dinero....estos montajes nunca dan resultados. ciudadanos andorranos, no os queda mas remedio que pagar.

Contacta amb nosaltres

Baixada del Molí, 5
AD500 Andorra la Vella
Principat d'Andorra

Telèfon: + 376 80 88 88 · Fax: + 376 82 88 88

Formulari de contacte