Diari digital d'Andorra Bondia

El Govern treballarà en la llei del comerç al principi del 2010


Escrit per: 
Agències


El Govern s’ha compromès a treballar en la futura llei del comerç a començaments de l’any que ve. Així ho va manifestar ahir el president de la Federació d’Associacions de Comerciants (FACA), David Fraissinet.

El president de la FACA es va mostrar satisfet perquè l’executiu s’hagi compromès en una llei que, segons ell, permetrà establir un marc jurídic que reguli, entre altres aspectes, l’obertura de nous nuclis comercials, i va celebrar que “per fi” hi hagi una data per embastar la futura llei del comerç, ja que fins que no sigui una realitat “no es podrà definir una política de comerç conjunta a tot el país”.
Fraissinet també va explicar que s’ha detectat comerços que no compleixen el decàleg ètic, ja que venen articles sense garantia. En aquest sentit, la llei del comerç permetrà establir un reglament que posi fi a unes pràctiques que “malmeten la imatge del país”.
Pel que fa a la política de descomptes endegada per alguns establiments comercials, Fraissinet va comentar que en el “mercat jove en què ens trobem” cadascú és lliure de fer “una política de preus agressiva” per fer front a la situació complicada del comerç i captar l’atenció dels turistes.

Compartir via

Comentaris: 0

Contacta amb nosaltres

Baixada del Molí, 5
AD500 Andorra la Vella
Principat d'Andorra

Telèfon: + 376 80 88 88 · Fax: + 376 82 88 88

Formulari de contacte