Diari digital d'Andorra Bondia
El Govern veu amb bons ulls la llei d’emprenedoria impulsada pel PS
El Govern veu amb bons ulls la llei d’emprenedoria impulsada pel PS

El Govern veu amb bons ulls la llei d’emprenedoria impulsada pel PS


Escrit per: 
M.S.C. / Foto: Agències

Ahir s’acabava el termini perquè el Govern emetés el criteri sobre la proposició de llei d’emprenedoria presentada pels consellers generals socialdemòcrates. I aquest va en la línia que “totes les mesures que facilitin l’emprenedoria i la iniciativa empresarial són benvingudes”, va dir el ministre portaveu, Jordi Cinca. En aquest sentit va destacar que “com a idea no ens sembla malament” i va afegir que és una iniciativa bona que creu que haurà de ser treballada.
Cinca va afirmar, amb tot, que algun aspecte del text haurà de ser millorat i algun punt haurà de ser “canviat substancialment”. El ministre portaveu, a més, va remarcar que durant els darrers sis anys el Govern ja ha dut a terme “moltes accions” en favor de l’emprenedoria. Al mateix temps va voler destacar que per potenciar aquestes iniciatives no tot passa per l’àmbit legislatiu, sinó que també cal actuar en el “social”. Així, va recordar que és necessari oferir facilitats als emprenedors amb mesures com ara l’agilització dels tràmits administratius, una demanda de les entitats empresarials com l’Empresa Familiar Andorrana, la Confederació Empresarial o la Cambra de Comerç, va recordar. Aquestes, va dir, són mesures que encaixen en l’esperit de la proposició de llei. En resum, Cinca va concloure que el Govern treballarà amb el Consell General per millorar la realitat dels emprenedors.
El text presentat pel PS pretén fomentar aquesta activitat i legislar les noves formes de finançament que la possibiliten. Preveu simplificar tràmits administratius, oferir beneficis fiscals als emprenedors i l’establiment de programes de subvenció per facilitar l’accés als recursos financers necessaris a través de plans anuals.

 

criteri Govern
Jordi Cinca
emprenedoria
PS
consellers generals

Compartir via

Comentaris: 0

Contacta amb nosaltres

Baixada del Molí, 5
AD500 Andorra la Vella
Principat d'Andorra

Telèfon: + 376 80 88 88 · Fax: + 376 82 88 88

Formulari de contacte