Diari digital d'Andorra Bondia

El grup d’ApC pregunta per l’estat d’execució del pressupost 2009


Escrit per: 
Redacció


El grup parlamentari d’Andorra pel Canvi (ApC) ha entrat a Sindicatura una pregunta relativa al nivell d’execució del pressupost, així com a altres temes diversos.

Concretament, Andorra pel Canvi demana a Sindicatura que trameti davant del Govern un informe complet i detallat, a la data del jurament de l’actual cap de Govern, del pressupost de l’executiu executat i del pressupost que està per executar, detallat per departaments, així com el passiu de l’Estat, desglossat fins al nivell d’identificar els deutes amb cada institució financera i els proveïdors.
ApC també reclama un informe complet i detallat relatiu a totes les obres públiques que s’estan executant en aquests moments, i en qual consti el nom de les empreses que executen físicament les obres, sigui l’empresa adjudicatària, una empresa contractada, o subsegüentment subcontractada, i el detall de l’import total de les feines fetes per aquesta empresa i del nombre de persones empleades, amb la informació també de si són treballadors residents o no residents.
Pel que fa a les obres, ApC també demana un informe en el qual consti la llistat de tots els treballs públics pendents d’inici d’execució a la data d’avui, l’import pressupostat de les obres i el nom de l’empresa a qui s’han adjudicat.
D’altra banda, el grup parlamentari d’ApC també sol·licita un informe amb una estimació del consum total a Andorra de productes, serveis i adquisició de béns de capital, desglossat pel consum fet per residents i el consum fet per no residents. I finalment, també demanen un informe amb una estimació de les rendes empresarials i professionals de les empreses residents a Andorra per als exercicis 2007, 2008 i 2009.

Compartir via

Comentaris: 0

Contacta amb nosaltres

Baixada del Molí, 5
AD500 Andorra la Vella
Principat d'Andorra

Telèfon: + 376 80 88 88 · Fax: + 376 82 88 88

Formulari de contacte