Diari digital d'Andorra Bondia
El grup liberal demana còpia del projecte arquitectònic de The Cloud
El grup liberal demana còpia del projecte arquitectònic de The Cloud

El grup liberal demana còpia del projecte arquitectònic de The Cloud


Escrit per: 
Redacció/Foto: LdA

“Seguirem de prop tots els aspectes constructius de The Cloud”, assegurava el conseller general del grup parlamentari Josep Majoral abans d’entrar una demanda d’informació a Sindicatura perquè des del ministeri d’Ordenament Territorial se li faci arribar “el projecte arquitectònic amb el qual s’han realitzat els amidaments i el pressupost estimatiu” de l’edifici The Cloud.
Majoral inclou en la demanda d’informació l’estat dels amidaments i el pressupost estimatiu que el ministre d’Ordenament Territorial, Jordi Torres, va esmentar en la darrera sessió de control a l’executiu al Consell General, celebrada el 28 de setembre passat.
El parlamentari lauredià remarca la importància d’aquesta demanda “per controlar que el projecte que es duu a terme coincideix amb el que actualment s’anuncia”. Majoral destaca la importància d’aquesta demanda d’informació perquè “els amidaments defineixen les característiques de l’edifici i l’equipament que inclourà el projecte amb el qual treballa actualment Govern”, i afegeix que “si es tracta d’un projecte i procés seriós no pot haver-hi variacions entre el pressupost estimatiu i l’adjudicat, és a dir, 34,5 milions d’euros”.
Majoral alerta el Govern que “des del grup liberal se seguirà vigilant de prop tot el que envolta el projecte de The Cloud per garantir que no es disparen els costos finals de l’obra i perquè tot el procés claus en mà no perjudiqui el sector de la construcció”. Uns treballs que, va recordar el parlamentari liberal, “paguem entre tots, ja que Andorra Telecom és una empresa pública”.

 

grup liberal
projecte arquitectònic
the cloud
constructiu
Josep Majoral

Compartir via

Comentaris: 0

Contacta amb nosaltres

Baixada del Molí, 5
AD500 Andorra la Vella
Principat d'Andorra

Telèfon: + 376 80 88 88 · Fax: + 376 82 88 88

Formulari de contacte