Diari digital d'Andorra Bondia
El grup liberal pregunta per la compra del 2,7% de MásMóvil
El grup liberal pregunta per la compra del 2,7% de MásMóvil

El grup liberal pregunta per la compra del 2,7% de MásMóvil


Escrit per: 
Redacció/Foto: Jonathan Gil

El grup parlamentari liberal ha entrat a Sindicatura dues demandes d’informació per conèixer totes les dades sobre l’operació de compra d’una participació a MásMóvil per part d’Andorra Telecom i per rebre els detalls de la concessió de l’edifici de Sud Radio, segons ha informat la formació.
Així, el parlamentari Carles Naudi d’Areny-Plandolit demana a l’executiu que lliuri en la “màxima brevetat possible” totes les dades relacionades amb l’adquisició del 2,7% de MásMóvil per part d’Andorra Telecom. En concret se sol·liciten els informes financers de la societat matriu de MásMóvil, així com els de totes les empreses participades per la companyia. També es demanen els informes dels assessors financers que han aconsellat l’operació, l’acta de la junta general d’Andorra Telecom en què es va aprovar la compra, la composició de l’actual consell d’administració de MásMóvil i el detall de totes les contraprestacions no financeres en benefici d’Andorra Telecom o dels seus clients.
Per la seva part, el conseller general Ferran Costa vol conèixer com s’ha dut a terme el procés de concessió del Centre Residencial en Altura Medicoesportiu d’Andorra (Cramea). En concret, demana còpia de tota la documentació presentada per les empreses que van participar en el concurs i els informes dels departaments implicats que han avalat la concessió. En aquest sentit, donat que el Cramea ocuparà les instal·lacions de Sud Radio, es demana al Govern que faciliti còpia de la memòria tècnica de les característiques i els valors tècnics, patrimonials i econòmics del centre emissor de Sud Radio, i els estudis i la documentació de tot l’edifici. 

grup parlamentari liberal
Ferran Costa
Carles Naudi d'Areny-Plandolit
Sud Radio
CRAMEA

Compartir via

Comentaris: 0

Contacta amb nosaltres

Baixada del Molí, 5
AD500 Andorra la Vella
Principat d'Andorra

Telèfon: + 376 80 88 88 · Fax: + 376 82 88 88

Formulari de contacte