Diari digital d'Andorra Bondia
El grup liberal pregunta pel salari del nou director de l’INAF
El grup liberal pregunta pel salari del nou director de l’INAF

El grup liberal pregunta pel salari del nou director de l’INAF


Escrit per: 
Redacció

El conseller general liberal Ferran Costa ha entrat a Sindicatura una demanda d’informació i una pregunta escrita relacionada amb el nomenament, per part del Govern, del nou director de l’Institut Nacional Andorrà de Finances (INAF). 
Concretament, Costa sol·licita que se li faciliti còpia del contracte del nou director de l’INAF després que el Govern anunciés, dimecres passat, que Ramón López, de nacionalitat espanyola, ocuparia el càrrec que fins ara exercia Maria Cosan. En la pregunta, a què el Govern haurà de respondre per escrit, Costa demana saber el “cost salarial total anual” de López i també de Cosan. El motiu és “saber si el nou directiu de l’INAF cobrarà més que la seva predecessora” i també “saber si té algun tipus de contraprestació per no ser andorrà, sigui un plus per habitatge o per desplaçaments fins al país”, ja que el nou director haurà de residir al país o desplaçar-s’hi habitualment. 
Costa va insistir que “el Govern està ocupant càrrecs importants d’organismes estratègics del país amb persones de fora, en clar detriment dels andorrans”. El parlamentari considera, a més, que l’executiu “no dona prou oportunitats als nacionals per ocupar aquests càrrecs i pensem que el Govern paga un suplement als directius que venen de fora per fer atractius els llocs de feina”, fet que a parer seu “implica un augment dels costos salarials per a l’Estat”.

INAF
liberal
Ferran Costa
director
nomenament
Maria Cosan
Ramón López

Compartir via

Comentaris: 0

Contacta amb nosaltres

Baixada del Molí, 5
AD500 Andorra la Vella
Principat d'Andorra

Telèfon: + 376 80 88 88 · Fax: + 376 82 88 88

Formulari de contacte