Diari digital d'Andorra Bondia
El grup liberal vol informació detallada de l’edifici El Núvol
El grup liberal vol informació detallada de l’edifici El Núvol

El grup liberal vol informació detallada de l’edifici El Núvol


Escrit per: 
Redacció/Foto: Jonathan Gil

El conseller general del grup parlamentari liberal Carles Naudi d’Areny-Plandolit ha entrat a Sindicatura una demanda d’informació per conèixer tots els detalls del projecte de l’edifici El Núvol, que acollirà les oficines centrals d’Andorra Telecom i tindrà una gran part de la superfície destinada a altres usos, segons ha anunciat la formació. En concret, el parlamentari sol·licita tot un seguit de dades del nou edifici de la parapública comparades amb les dades de l’antic.
El motiu de la demanda és disposar de més informació d’un projecte que el pressupost per al 2017 d’Andorra Telecom detalla com “un nou atractiu amb gran capacitat transformadora del centre urbà d’Andorra la Vella”. En aquest sentit, Naudi vol disposar de la màxima informació possible sobre els usos d’El Núvol i d’un comparatiu amb els usos i els metres quadrats de l’edifici antic. Així, el conseller general del grup liberal sol·licita, entre altres informacions, els metres quadrats que es destinaran a Andorra Telecom, els metres quadrats destinats a altres usos, els detalls dels espais que es pretenen comercialitzar i on s’ubicaran i l’extensió de la façana, així com el corresponent comparatiu amb l’edifici an­terior. 
A més a més, la petició d’informació inclou un seguiment dels costos de l’obra, ja que es demana la previsió del cost total del projecte acabat claus en mà, el cost que ja ha tingut fins ara i quina és la desviació pressupostària que pateix.

 

Carles Naudi d’Areny-Plandolit
El Núvol
Andorra Telecom
demanda d'informació
parlamentari liberal

Compartir via

Comentaris: 0

Contacta amb nosaltres

Baixada del Molí, 5
AD500 Andorra la Vella
Principat d'Andorra

Telèfon: + 376 80 88 88 · Fax: + 376 82 88 88

Formulari de contacte