Diari digital d'Andorra Bondia
Consellers de tots els grups en una sessió de Consell General.
Consellers de tots els grups en una sessió de Consell General.

El grups parlametnaris remarquen que l'acord de joventut "no pertany a cap partit polític"


Escrit per: 
Redacció / Foto: CG / Eduard Comellas

Les manifestacions fetes ahir pel coordinador de la Joventut Socialdemòcrata d’Andorra (JSA), Joao de Melo, han provocat que avui tots els grups parlamentaris hagin emès un comunicat conjunt per tal d'informar sobre el treball realitzat en la redacció del proposta d'acord de joventut per part de totes les seccions joves dels partits.

En el comunicat es remarca que el document, "concebut des del jovent", s'està confeccionant en benefici del país i del futur dels joves. Per tant, "volem remarcar que és una proposta global de tots els joves que no pertany a cap partit polític".
Així, exposen que en el marc dels treballs de redacció de la proposta d'acord de joventut es va acordar iniciar els treballs des de zero, tot i que la secció Jove del PS ja havia presentat un document propi a finals d’estiu.

De fet, el document que s’està elaborant ha patit nombrosos canvis a mesura que han avançat les reunions entre totes les forces polítiques, expliquen. Uns canvis que es veuran reflectits en el contingut final del document, el qual es farà públic un cop acabada la negociació conjunta entre les seccions joves polítiques i els grups parlamentaris.

Aquestes negociacions han de permetre millorar la realitat de la joventut del país, així com aportar noves propostes efectives i, alhora, complementar totes aquelles polítiques que des de les institucions s’estan fent avui dia com, per exemple, el programa d’Impuls per a l’Emancipació dels Joves o el recentment anunciat programa per incentivar l’ocupació entre joves de 16 a 25 anys. Els grups han volgut expressar "la nostra gran satisfacció" pels debats realitzats fins a la data que han originat noves mesures i accions que no es contemplaven en el document inicial ni apareixien en cap programa electoral de les formacions polítiques i que, a proposta dels joves, s’inclouran en el redactat final.

Els cinc grups també han remarcat el bon ambient de treball amb el qual s’han desenvolupat les trobades fins ara i volem agrair la feina feta per part de les seccions joves dels partits indicats anteriorment amb representació parlamentària, així com d’SDP. L’objectiu és que la Proposta d’Acord de Joventut reculli l’esforç i la feina duta a terme pels joves i per totes les forces parlamentàries al llarg dels últims mesos.

Andorra
acord
joventut
grups
parlamentaris
PS
de melo
Comentaris: 0

Contacta amb nosaltres

Baixada del Molí, 5
AD500 Andorra la Vella
Principat d'Andorra

Telèfon: + 376 80 88 88 · Fax: + 376 82 88 88

Envian'ns un correu electrònic