Diari digital d'Andorra Bondia

El líder del PS critica la “moral de situació” d’Antoni Martí


Escrit per: 
M. M.


El candidat a la reelecció com a cap de Govern, Jaume Bartumeu, va criticar el líder de Demòcrates per Andorra (DA), Antoni Martí, per aplicar una “moral de situació”, que, segons el líder socialdemòcrata, l’ha portat a “estirar tots els llençols que ha pogut cap a la seva parròquia” mentre ha estat cònsol i a “criticar les altres inversions que no siguin la pròpia” com a candidat.

Abans de començar la reunió de poble al Palau de Gel, Bartumeu va qualificar de “lamentable” que Martí “encara no s’hagi desfet del vestit parroquialista i faci propostes en clau de discriminació dels territoris”,  i li va retreure que “no vegi normal” que l’Estat inverteixi a la Massana o a Canillo.
En aquest sentit, el número quatre de la llista nacional socialdemòcrata, Gerard Barcia, va assegurar ahir, durant el seu torn de paraula, que “Canillo pot ser un referent internacional en oferta lúdica i esportiva d’esquí” i va afegir que “les ocasions per millorar en infraestructures són comptades i no es poden deixar passar”. Barcia, que va repassar les infraestructures que s’han fet a la parròquia i les que es preveuen per als propers anys, va apostar per “optimitzar l’arribada” de la pista Avet i “connectar-la millor amb el poble”. A més, va defensar la “creació imprescindible d’un espai cobert per aparcar vehicles, per acollir còmodament tots els usuaris i donar solució a les necessitats d’aparcament”.
D’altra banda, el líder socialdemòcrata es va tornar a referir a la política prevista per Demòcrates per Andorra en relació amb la funció pública. Sobre aquesta qüestió, Bartumeu va assegurar que els demòcrates “volen aprimar l’Estat perquè no gosen dir que potser voldrien fer-lo desaparèixer, tornant a temps anteriors”, i va sostenir que “és una irresponsabilitat pretendre que l’hem d’aprimar  i que cada cop que se’n vagi un treballador no cobrirem el seu lloc”. En contrapartida, va assegurar que, si surt vencedor dels comicis, “cada vegada que ens justifiquin que cal un treballador essencial per a l’Estat farem un edicte”.
Bartumeu també va assenyalar les coincidències entre el programa socialdemòcrata i el “d’aquells que l’han fet en quinze dies”, una pràctica que va atribuir al fet que “els mals estudiants tenen el costum de copiar”. En la mateixa línia, la número 1 de la llista territorial per Canillo, Judith Salazar, va convidar ahir la vuitantena de persones que van anar al Palau de Gel a fer una reflexió objectiva per elegir entre “mirar endavant o anar fent sobre la marxa sense planificació ni previsió”.

Compartir via

Comentaris: 0

Contacta amb nosaltres

Baixada del Molí, 5
AD500 Andorra la Vella
Principat d'Andorra

Telèfon: + 376 80 88 88 · Fax: + 376 82 88 88

Formulari de contacte