Diari digital d'Andorra Bondia
El renovat director general del SAAS, Josep Maria Piqué, i l'ara ministre de Salut, Joan Martínez Benazet, durant un acte conjunt
El renovat director general del SAAS, Josep Maria Piqué, i l'ara ministre de Salut, Joan Martínez Benazet, durant un acte conjunt

El ministre de Salut defensa l'aportació de Piqué en la gestió del SAAS per a la seva renovació


Escrit per: 
Agències

Josep Maria Piqué continuarà els pròxims anys com a director general del Servei Andorrà d'Atenció Sanitària (SAAS). Així s'ha confirmat a través del decret publicat aquest dimecres al Butlletí Oficial del Principat d'Andorra (BOPA). La seva aportació a la millora de la gestió del SAAS, tal com ha assenyalat el ministre de Salut, Joan Martínez Benazet, ha estat el principal motiu pel qual s'ha optat per la seva renovació.

D'aquesta manera, i tal com ha comentat Martínez Benazet, en l'últim consell directiu del SAAS es va demanar, per unanimitat, que Piqué fos renovat i calia, posteriorment, l'aprovació del Govern, una decisió que es va prendre la setmana passada en consell de ministres. El titular de Salut ha manifestat que des que va prendre en càrrec la cartera ja tenia clar que volia que Piqué continués per la "confiança" que té en ell (no en va van treballar plegats, ja que Martínez va ser director assistencial del SAAS). "Penso que ha aportat una qualitat de la gestió del SAAS molt important". Té un gran coneixement i una gran experiència", ha justificat el ministre de Salut, afegint que Piqué ha contribuït a una "normalització i modernització del que és la gestió del SAAS" i també a una millora dels processos assistencials, administratius i en la "transparència".

De fet, creu que Piqué és "una persona que aporta moltíssim" al SAAS a través d'una gestió "rigorosa" que ha fet, ha remarcat, que les notícies sobre el servei ja no siguin negatives com ho eren abans. En aquest sentit, ha emfasitzat les millores tant des del punt de vista de gestió econòmica com d'organització i també d'estructures i assistencial, amb programes com l'atenció al malalt crònic.

D'aquesta manera, amb la continuïtat de Piqué es desmenteixen els rumors que assenyalaven que un cop vencés el seu contracte actual, a finals d'aquest mes d'agost, deixaria el càrrec.

Les millores al SAAS són una de les prioritats de Martínez Benazet. Així, tal com ha manifestat aquest dimecres, aquest mes de setembre el que farà ja serà "proposar una nova llei del SAAS", ja que el text actual data de l'any 1986.

Compartir via

Comentaris: 0

Contacta amb nosaltres

Baixada del Molí, 5
AD500 Andorra la Vella
Principat d'Andorra

Telèfon: + 376 80 88 88 · Fax: + 376 82 88 88

Formulari de contacte