Diari digital d'Andorra Bondia
El titular de Salut, Joan Martínez Benazet, i el director de Protecció Civil, Cristian Pons.
El titular de Salut, Joan Martínez Benazet, i el director de Protecció Civil, Cristian Pons.

El nombre d'altes es manté per sobre del de nous casos diagnosticats


Escrit per: 
M.S. / Foto: SFGA

El nombre d'altes es manté per sobre del nombre de casos nous de Covidd-19 diagnosticats segons es despren de les dades corresponents a les darreres 24 hores facilitades pel ministre de Salut, Joan Martínez Benazet, després de rebre els resultats de les últimes 113 analítiques que han arribat, 94 de les quals negatives i 19 positives.

Així, el total de casos de Covid-19 diagnosticats és de 743, tres més que ahir, dels quals se’n mantenen actius 318 tenint en compte les 40 defuncions registrades i que ja hi ha 385 persones que han superat la malaltia, després que en les darreres hores hagin rebut l'alta definitiva 11 persones. Entre els casos actius hi ha 49 professionals sanitaris i 5 integrants de cossos especials.

Pel que fa a l’hospital, hi ha ingressades 32 persones amb coronavirus, 16 a planta i 16 a la unitat de cures intensives, 12 de les quals intubades i amb ventilació mecànica. En aquest sentit, Martínez Benazet ha anunciat que dos d'aquests pacients estan evolucionant de forma molt favorable i ha avançat que en les properes hores, o un o dos dies a tot estirar, podrien ser ja extubats.

Quant al centre sociosanitari El Cedre, hi ha 30 residents malalts, 12 dels quals procedents de Salita, i 6 persones convalescents a l'espera de rebre el resultat de la segona PCR negativa per tal de ser donats d'alta definitivament. El titular de Salut, que ha revelat que el ministeri ha destinat ja prop de 5 milions d’euros per fer front a la despesa sanitària provocada per la Covid-19, ha precisat que hi ha hagut tres altes en les darreres hores al centre sociosanitari si bé també un nou ingrés, el corresponent “a una persona que ve del seu domicili”.

altes
casos
diagnosticats
nous
sobre

Compartir via

Comentaris: 0

Contacta amb nosaltres

Baixada del Molí, 5
AD500 Andorra la Vella
Principat d'Andorra

Telèfon: + 376 80 88 88 · Fax: + 376 82 88 88

Formulari de contacte