Diari digital d'Andorra Bondia
Una ambulància traslladant a un ferit.
Una ambulància traslladant a un ferit.

El pla director del transport sanitari estarà enllestit a principis del 2021


Escrit per: 
Redacció/Foto: Agències

L’executiu preveu que el nou Pla director del transport sanitari pugui estar enllestit “com a màxim principis del 2021”. Així ho afirma el titular de Salut, Joan Martínez Benazet, en la resposta escrita a una pregunta del conseller general socialdemòcrata Jordi Font amb relació a la renovació per un any més de la concessió del transport sanitari d’Ambulàncies del Pirineu, que recull el darrer Butlletí del Consell General.

El ministre recorda que s’està treballant en la moificació del Pla director del transport sanitari, uns treballs que s’han vist endarrerits arran dels efectes de la pandèmia de la Covid-19. 

En aquest sentit, Martínez-Benazet destaca que l’objectiu de la renovació no ha estat la prorroga directament del contracte sinó poder disposar del temps suficient perquè els implicats en l’elaboració del pla puguin fer-lo. Un cop tancat el pla, i si l’opció de gestió escollida té en compte l’externalització, el SAAS disposarà aleshores de quatre o cinc mesos per procedir a la licitació corresponent.

D’altra banda, i responent en aquest cas a una pregunta de la consellera general del PS Judith Salazar, el ministre de Presidència, Economia i Empresa, Jordi Gallardo, aclareix que en el cas de les persones afectades per una reducció de la jornada laboral (RJL), si es genera el dret a vacances, que seran proporcionals a les hores treballades durant la RLJ.

pla director
transport sanitari
estarà
enllestit
principis
2021

Compartir via

Comentaris: 0

Contacta amb nosaltres

Baixada del Molí, 5
AD500 Andorra la Vella
Principat d'Andorra

Telèfon: + 376 80 88 88 · Fax: + 376 82 88 88

Formulari de contacte