Diari digital d'Andorra Bondia

El PLA reclama un full de ruta al Govern per saber cap on volen portar el país


Escrit per: 
Agències

El president del Partit Liberal d'Andorra (PLA), Jordi Gallardo, ha reclamat al Govern que defineixi un full de ruta per mostrar cap a on volen portar el país.

Gallardo ha fet aquestes declaracions al programa Ara i Aquí de RNA on ha lamentat que l'Executiu no acabi de 'concretar res', i que hi hagi molts projectes però no s'estableixi un full de ruta. En aquest sentit, Gallardo ha recordat que durat el darrer mandat dels liberals al poder es van establir unes línies estratègiques englobades en l'Andorra 2020.
Jordi Gallardo ha valorat els resultats de l'enquesta del CRES feta pública aquest dilluns en què tant el cap de Govern com el líder de l'oposició eren aprovats per la població. El president del PLA ha manifestat que aprovaria la gestió de Martí pel que fa al fet que el Govern és conscient de les reformes que s'han de fer, però ha afegit que també el suspendria per la manca d'un full de ruta que marqui les línies a seguir en el futur.
Entre altres qüestions, Gallardo considera que l'obertura econòmica és un important pas endavant però alerta que no és la solució a la crisi, i que tot i que és necessari obrir-se a les empreses estrangeres, considera que no s'ha d'oblidar els que sempre han estat els pilars de l'economia andorrana, el turisme i el comerç. El president del PLA s'ha volgut desmarcar de DA i ha explicat que hi ha punts que no comparteixen com la implantació d'un IRPF, i menys en l'actual context econòmic.
Gallardo ha defensat les diferències ideològiques que els separen de DA i ha recordat que el PLA va ser qui més va aportar 'de llarg' al procés de DA. De fet, ha deixat clar que el resultat de les eleccions no hagués estat el que va ser sense els recursos i les persones i 'tota la motxilla que portava el Partit Liberal'. En aquest sentit, ha lamentat que tot això es va traduir en què tot el que tenia a veure amb el PLA 'havia de quedar tapat' i ha afegit que 'a l'hora de la veritat no veiem que el reconeixement del que ha aportat el PLA s'hagi traduït en persones de confiança'. 
 

Compartir via

Comentaris: 0

Contacta amb nosaltres

Baixada del Molí, 5
AD500 Andorra la Vella
Principat d'Andorra

Telèfon: + 376 80 88 88 · Fax: + 376 82 88 88

Formulari de contacte