Diari digital d'Andorra Bondia
Sílvia Calvó, Albert Moles i Jean-Bernard Lévy.
Sílvia Calvó, Albert Moles i Jean-Bernard Lévy.

El president d'EDF visitarà Andorra aquest divendres per primera vegada


Escrit per: 
Agències

El president d'Électricité de France (EDF), Jean-Bernard Lévy, visitarà aquest divendres Andorra i la seu de FEDA en el marc de les bones relacions entre les dues empreses i de la visió compartida d'apostar per un model energètic més sostenible, segons ha informat l'executiu en un comunicat. Es tracta de la primera vegada que un president d'aquesta multinacional trepitja terres andorranes i ho farà acompanyat per una àmplia delegació formada per membres del comitè executiu de l'empresa.

EDF és el segon grup elèctric més important a escala internacional i està format per una participació principalment pública, amb el 83,7% de la capital de l'Estat francès. L'empresa té més de 37 milions de clients al món i és capdavantera en diferents àmbits relacionats amb el món de l'energia.

FEDA i EDF van iniciar les seves relacions fa més de 30 anys i han col·laborat en àmbits diversos per garantir un bon servei elèctric al país, apostant sempre per energies netes. Entre altres qüestions, es col·labora en el manteniment de la central hidroelèctrica, operacions a la xarxa elèctrica o suport en la construcció de noves infraestructures. A més, Andorra importa el 80% de l'energia que consumeix, i la meitat d'aquesta la compra a França.

Durant la visita de Lévy al Principat, està previst que el rebi la ministra de Medi Ambient, Agricultura i Sostenibilitat, Sílvia Calvó, acompanyada del director general de FEDA, Albert Moles, i que participin posteriorment en una reunió de treball amb les dues delegacions. Després de les reunions, les delegacions faran una roda de premsa a la sala de màquines de la central hidroelèctrica de FEDA.

president d'EDF
Andorra
divendres
primera vegada

Compartir via

Comentaris: 0

Contacta amb nosaltres

Baixada del Molí, 5
AD500 Andorra la Vella
Principat d'Andorra

Telèfon: + 376 80 88 88 · Fax: + 376 82 88 88

Formulari de contacte