Diari digital d'Andorra Bondia
La proposta guanyadora de l'any passat va ser un pas elevat per a vianants a l'alçada de l'Estadi Comunal.
La proposta guanyadora de l'any passat va ser un pas elevat per a vianants a l'alçada de l'Estadi Comunal.

El pressupost participatiu d'Ordenament Territorial rep unes 90 propostes


Escrit per: 
Agències / Foto: SFGA

En la segona edició del procés de pressupost participatiu impulsat pel ministeri d'Ordenament Territorial, que enguany ha augmentat la dotació a 300.000 euros, la ciutadania ha fet aproximadament unes 90 propostes, per sota de les 162 que es van rebre l'any passat. L'objectiu de la iniciativa és donar l'oportunitat als ciutadans de proposar i escollir el destí d'una part del pressupost d'inversió, i el termini per presentar projectes acaba aquest dimarts a les 17.30 hores.

Ara s'obre un procés d'anàlisi per assegurar-se que les idees siguin competència del ministeri d'Ordenament Territorial –i no dels comuns o d'altres miniteris–, s'ajustin als criteris, s'adaptin al pressupost, siguin viables i no estiguin repetides. Després d'aquest procés, l'any passat van haver-hi 28 propostes acceptades i, finalment, va guanyar el projecte d'un pas elevat perquè els vianants travessin la CG1 a l'alçada de l'Estadi Comunal, que actualment es troba en fase de construcció. 

El Govern té previst anunciar les propostes acceptades el proper 22 de maig i, a partir d'aquí, s'obrirà un termini fins al 14 de juny per tal que tothom pugui votar el projecte que li resulti més interessant. La proposta guanyadora es farà pública el pròxim 19 de juny.

pressupost participatiu
Ordenament Territorial
90 propostes
rep

Compartir via

Comentaris: 0

Contacta amb nosaltres

Baixada del Molí, 5
AD500 Andorra la Vella
Principat d'Andorra

Telèfon: + 376 80 88 88 · Fax: + 376 82 88 88

Formulari de contacte