Diari digital d'Andorra Bondia

El proper Consell General debatrà la presa en consideració de diverses proposicions de llei d'ApC


Escrit per: 
Agències

La Junta de Presidents de Grups Parlamentaris ha acordat en la reunió d'aquest dijous convocar una sessió de Consell General pel proper dijous, 8 d'octubre.

Durant la sessió parlamentària es debatrà la presa en consideració de diverses proposicions de llei presentades pel grup d'Andorra pel Canvi, així com un projecte de llei de crèdit extraordinari per finançar les despeses ocasionades pel despreniment de rocs de Canillo.
La sessió del Consell General decidirà si pren en consideració la Proposició de llei de l'impost sobre els rendiments dels no residents per obligació real; la Proposició de llei de substitució dels impostos indirectes ISI, IMI, IPI i IAC per un impost sobre els beneficis de les activitats empresarials i professionals per obligació personal; i la Proposició de llei del pla de xoc contra l'atur, totes elles presentades pel grup parlamentari d'Andorra pel Canvi. Recordem que el Govern ja ha emès el seu criteri desfavorable respecte a aquestes tres proposicions.
D'altra banda, la sessió també servirà per examinar i aprovar, si escau, la Proposta d'acord de creació del pla especial per a l'execució de l'intercanvi de dades tributàries, presentada pel grup parlamentari d'Andorra pel Canvi.
Finalment, els consellers generals també hauran de debatre i aprovar, si escau, el Projecte de llei de crèdit extraordinari per finançar les despeses derivades de les actuacions efectuades per Govern pel despreniment d'una massa rocosa a Racons, Canillo.
La reunió de la Junta de Presidents també ha servit per determinar les comissions legislatives que han d'examinar diversos projectes de llei. Així, la Comissió Legislativa de Finances i Pressupost haurà d'examinar el Projecte de llei de l'impost sobre la renda dels no residents fiscals del Principat d'Andorra, el de l'impost sobre societats, el de l'impost sobre la renda de les activitats econòmiques i el de modificació de la tarifa general de taxes al consum. Per la seva banda, la Comissió Legislativa d'Interior haurà d'examinar el Projecte de llei de la signatura electrònica.

Compartir via

Comentaris: 0

Contacta amb nosaltres

Baixada del Molí, 5
AD500 Andorra la Vella
Principat d'Andorra

Telèfon: + 376 80 88 88 · Fax: + 376 82 88 88

Formulari de contacte