Diari digital d'Andorra Bondia
El PS adverteix dels “dubtes” que genera el projecte d’una plataforma esquiable a la pista de l’Avet
El PS adverteix dels “dubtes” que genera el projecte d’una plataforma esquiable a la pista de l’Avet

El PS adverteix dels “dubtes” que genera el projecte d’una plataforma esquiable a la pista de l’Avet


Escrit per: 
Redacció/Foto: SFGA

El conseller general del Partit Socialdemòcrata (PS) i president del grup mixt, Pere López, ha tramitat una demanda d’informació a Sindicatura mitjançant la qual sol·licita a Govern tota la informació possible sobre la declaració com a projecte d’interès nacional de la construcció d’una plataforma esquiable al peu de la pista Avet, a Soldeu, així com d’un aparcament soterrat. Des de la formació, aixeca dubtes la forma com s’ha portat a terme aquesta tramitació, així com si l’obra pot, amb la llei actual, entra dins de la tipologia de les que poden tenir aquesta consideració especial.
En concret, en l’escrit tramitat a l’òrgan rector del Consell General, el polític socialdemòcrata sol·licita “tota la documentació relativa a la declaració com a projecte d’interès nacional del projecte de construcció d’una plataforma esquiable al peu de la pista Avet”. A la vegada, també demana “els estudis relatius als costos que el projecte pot representar per a l’Estat”.
El conseller general ha explicat que “el motiu de la demanda és que ens ha ofert alguns dubtes la manera com s’ha tramitat tot”. En aquest sentit, López apunta que un dels interrogants que ha sorgit en el si del PS és si la plataforma esquiable, que ha de servir per acollir competicions de la Copa del Món, “pot encabir-se dins la tipologia del que la llei actual permet pels projectes d’interès nacional”. Per això, “volem demanar tota la informació que hagin preparat tant el comú de Canillo com el Govern”.
El parlamentari també posa en relleu que l’obra és d’una “envergadura important” i, per tant, “volem saber quins costos de construcció i de manteniment pot comportar per a l’Estat”. 

PS
Pere López
preocupació
plataforma esquiable
pista Avet
Copa del Mon
projecte d'interès nacional

Compartir via

Comentaris: 0

Contacta amb nosaltres

Baixada del Molí, 5
AD500 Andorra la Vella
Principat d'Andorra

Telèfon: + 376 80 88 88 · Fax: + 376 82 88 88

Formulari de contacte