Diari digital d'Andorra Bondia
L'hospital Nostra Senyora de Meritxell.
L'hospital Nostra Senyora de Meritxell.

El PS alerta dels problemes per obtenir cita amb els metges especialistes


Escrit per: 
M. S. / Foto: Facundo Santana

El president del grup parlamentari socialdemòcrata, Pere López, ha denunciat avui el dèficit d’atenció i els problemes amb què es troben molts ciutadans per poder obtenir una cita amb els metges especialistes del servei de consultes externes de l’hospital, una qüestió que va considerar “molt greu”. 

López ha detallat que “nombrosos pacients s’han posat en contacte amb nosaltres les darreres setmanes”  per tractar aquesta problemàtica, persones que, en alguns caos, “han estat més d’una setmana i mitja per poder contactar telefònicament i agafar cita amb el metge especialista”. En aquest sentit, el conseller general socialdemòcrata ha revelat que ell mateix ha intentatr fer la prova i ha assegurat que porta “des de principis de la setmana passada trucant en diferents moments del dia, a diferents hores i encara no ha estat possible concertar una cita amb l’especialista”.

Per tot plegat, el parlamentari ha presentat a Sindicatura una pregunta sobre l’atenció telefònica del servei de consultes externes de l’hospital Nostra Senyora de Meritxell per tal que sigui resposta en la sessió de control a l’executiu prevista per a la setmana vinent al Consell General.

López, que ha assegurat que el més important seria que “dijous vinent no calgui formular aquesta pregunta”, ha destacat que la interpel·lació es planteja per “mirar d’empènyer les coses i solucionar-les” i no per buscar culpables o responsables d’una problemàtica que “no ve de les darreres setmanes, sinó que s’està consolidant i que va a més”. 

En aquest sentit, el president del grup socialdemòcrata ha insistit que “no volem saber què ha fallat, sinó una solució sobre una qüestió que és fonamental en la qualitat assistencial i que demana una resposta, esperem que tan ràpida, que la setmana que ve puguem agrair al Govern que hagi fet la feina, hagi posat els mitjans i presenti quin pla tenen perquè aquestes dificultats d’atenció assistencial, que són molt greus, quedin resoltes”.

PS
alerta
problemes
cita
metges especialistes

Compartir via

Comentaris: 0

Contacta amb nosaltres

Baixada del Molí, 5
AD500 Andorra la Vella
Principat d'Andorra

Telèfon: + 376 80 88 88 · Fax: + 376 82 88 88

Formulari de contacte