Diari digital d'Andorra Bondia
El primer secretari del Partit Socialdemòcrata, Gerard Alís.
El primer secretari del Partit Socialdemòcrata, Gerard Alís.

El PS celebra que la Batllia investigui les calúmnies a un candidat del partit


Escrit per: 
Redacció / Foto: BonDia

El Partit Socialdemòcrata celebra que la Batllia hagi demanat una Comissió rogatòria internacional a Irlanda per investigar la identitat d’un usuari de Twitter que va proferir calúmnies de caire discriminatori en contra d'un dels candidats de la formació, Rachid Cherkaoui, que ocupava el 13è lloc de la llista nacional en les les eleccions generals del 2019. La Batllia, segons ha explicat el PS, ha sol·licitat a les autoritats judicials irlandeses, amb l’objectiu de requerir a l’empresa Twitter, que es faciliti una còpia íntegra del perfil des d’on es feien les acusacions. 

La formació recodar que l’usuari de Twitter va fer piulades en contra de Cherkaoui per ser membre del Partit Socialdemòcrata i per ser president del Centre cultural islàmic d’Andorra, així com també altres tuits amb informacions falses. Per tot això, es va interposar una querella criminal per un presumpte delicte major de calúmnia amb l’agreujant de mòbil discriminatori arran de la seva condició política i religiosa i ara s’ha comunicat la demanda d’aquesta informació.

Des del PS es vol donar tot el suport al militant Rachid Cherkaoui, que va repetir com a candidat als comicis comunals ocupant el vuitè lloc de la llista PS+Independents a Andorra la Vella, i celebrar la decisió de la Batllia de tirar endavant la Comissió rogatòria internacional per obtenir les dades de la persona que, anònimament, ho va difondre i es procedeixi al judici corresponent. 

PS
celebra
Batllia
investigui
calúmnies
candidat
partit

Compartir via

Comentaris: 0

Contacta amb nosaltres

Baixada del Molí, 5
AD500 Andorra la Vella
Principat d'Andorra

Telèfon: + 376 80 88 88 · Fax: + 376 82 88 88

Formulari de contacte