Diari digital d'Andorra Bondia

El PS certifica que la titularitat de les webs es va mantenir


Escrit per: 
Redacció/Agències


El grup parlamentari socialdemòcrata va trametre el passat dimarts al Consell General la resposta a la pregunta formulada per Coalició Reformista (CR) en relació al canvi produït a les webs relatives al Govern, amb un document adjunt en què certifica que la titularitat dels dominis “govern.ad” i “presidencia.ad” es va mantenir en tot moment.

El certificat, que data del 29 de juny i està signat per l’Oficina de Marques del Principat d’Andorra (OMPA), sosté que el titular dels dos dominis “és el Govern d’Andorra, i fa constar que no s’ha inscrit cap modificació de la titularitat”.
En aquest sentit, el cap de Govern, Jaume Bartumeu, al·lega, mitjançant la resposta parlamentària tramesa el passat dimarts, que “es va procedir a redireccionar presidencia.ad i capdegovern.ad vers jaumebartumeu.ad per actualitzar el contingut de forma ràpida” i matisa que l’operació es va realitzar “sense cap cost per a l’Estat”.
“En cap moment es va canviar la titularitat dels dominis”, assegura el cap de Govern, que explica que el redireccionament va realitzar-se com una “actuació tècnica provisional”. Així mateix, Bartumeu explica mitjançant la resposta parlamentària que el 18 de juny “es va procedir sense cost a posar una imatge informativa assenyalant que les webs estaven en construcció”, de manera que “en el moment que es va entrar la pregunta al registre del Consell General l’enllaç redireccional ja estava anul·lat”.
Finalment, Bartumeu anuncia que les dues webs tornaran a estar actives a primers d’agost, “quan la nova imatge de govern.ad estigui realitzada” i s’hi redireccionin els dos dominis a la nova web de Govern”. 

Compartir via

Comentaris: 0

Contacta amb nosaltres

Baixada del Molí, 5
AD500 Andorra la Vella
Principat d'Andorra

Telèfon: + 376 80 88 88 · Fax: + 376 82 88 88

Formulari de contacte