Diari digital d'Andorra Bondia

El PS condemna els fets 'que afecten a la democràcia i convivència del nostre país'


Escrit per: 
Agències

El president del Partit Socialdemòcrata, Víctor Naudi, ha manifestat el seu màxim rebuig a l'atemptat succeït al domicili del ministre de Finances i Funció Pública, Jordi Cinca, la matinada de diumenge.

Naudi ha indicat que 'lamentem qualsevol acció, coacció o manifestació de violència que afecti la democràcia'. A més, ha demanat que no es generi alarmisme per aquesta qüestió que atempta 'contra la convivència del nostre país, que és molt preuada perquè és una societat molt pacífica'.

Des del PS han volgut donar tot el suport al ministre i la seva família, i han confiat en la tasca de la Policia. Naudi ha dit que 'estan sempre alerta i treballen també en la prevenció, i en això tots els esforços són necessaris'. Pel que fa al fet que els membres del Govern comptin amb personal de seguretat, el president del PS afirma que és una decisió que han de prendre ells, però ha recordat que 'no hem de caure en l'alarmisme'. Segons Naudi 'l'únic que podem fer en aquest sentit és demostrar que estem units i que les coses s'han de fer des de la democràcia, mai des de la coacció'.

A banda de les manifestacions del president del partit, des que es va fer pública la noticia, molts dels membres del partit ja es van sumar a les mostres de suport al ministre mitjançant les xarxes socials com Twitter o Facebook.

Compartir via

Comentaris: 0

Contacta amb nosaltres

Baixada del Molí, 5
AD500 Andorra la Vella
Principat d'Andorra

Telèfon: + 376 80 88 88 · Fax: + 376 82 88 88

Formulari de contacte