Diari digital d'Andorra Bondia
Membres de la candidatura del PS, ahir, a la font del Roc del Metge.
Membres de la candidatura del PS, ahir, a la font del Roc del Metge.

El PS creu en l’aigua termal per atraure turistes a la part alta


Escrit per: 
Meritxell Prat

El PS considera que l’aigua termal pot ser l’element clau per reactivar la part alta d’Escaldes-Engordany. És per aquest motiu que tal com ja havien defensat anteriorment, proposen la creació d’unes basses d’aigua termal per donar a conèixer i posar en valor aquesta característica de la parròquia. “Això ja existeix a altres llocs, com per exemple a Acs-les-Tèrmes, i té força èxit”, va detallar el número 2 de la candidatura, Joaquim Dolsa, que a més, va destacar que el projecte “no hauria de costar massa diners”.

Pel que fa a l’accés, Dolsa va indicar que la primera idea seria “que fos quelcom obert, amb accés lliure”. Des del seu punt de vista, “com a mínim, per curiositat, a la gent li farà gràcia provar-ho” i es va mostrar convençut que la proposta “contribuiria a recuperar aquesta zona que està una mica abandonada”.
D’altra banda, també consideren important per recuperar la part alta la construcció de l’aparcament Escaler, que ha de permetre disposar de més de 600 places d’aparcament. El PS pensa a “portar altres activitats a la zona” per dinamitzar-la. A més, també plantegen, a llarg termini, fer un edifici per al Comú nou a l’actual pàrquing de l’església.

PS
aigua termal
turistes

Compartir via

Comentaris: 0

Contacta amb nosaltres

Baixada del Molí, 5
AD500 Andorra la Vella
Principat d'Andorra

Telèfon: + 376 80 88 88 · Fax: + 376 82 88 88

Formulari de contacte