Diari digital d'Andorra Bondia
El president del grup parlamentari socialdemòcrata, Pere López.
El president del grup parlamentari socialdemòcrata, Pere López.

El PS creu que l’Enquesta política de l'ARI evidencia la mala gestió del Govern


Escrit per: 
Redacció / Foto: Facundo Santana

El PS ha aprofitat la publicació de l’enquesta per carregar contra el Govern, ja que considera que les valoracions fetes per la població preguntada deixen palès la mala gestió i la manca de lideratge que ha demostrat el Govern d’Andorra els darrers mesos.

Així, la formació manté que els resultats principals sobre el funcionament de la democràcia a Andorra són preocupants, ja que com ve indicant el PS des de fa mesos, les persones enquestades consideren que l’executiu “respon a interessos particulars, dels rics i oblida la resta de ciutadans”, “no es respecten els drets socials (habitatge, sanitat, nivell de vida, condicions laborals, etc.)”, “no és un sistema democràtic” i a la “gestió del Govern”. 

Els socialdemòcrates també exposen que les dades recollides per l’ARI deixen veure la pèrdua de suport ciutadà cap al Govern vers l’any passat i que el projecte del PS es consolida.

El PS, que assegura ser conscient de les limitacions d’un estudi fet a 400 persones, remarca que l’enquesta està conformada per elements que metodològicament no s’adeqüen a la realitat del país. Com per exemple que la mostra s’hagi realitzat a un 60% d’homes i un 40% de dones quan la població femenina és lleugerament superior al país vers la masculina, que un 43% dels enquestats compten amb estudis universitaris, o que un 60% de la població diu que a les passades eleccions va votar Demòcrates per Andorra quan van ser un 35%, entre altres, fets que impedeixen captar el sentit real de la intenció de vot de la població andorrana.

PS
Creu
enquesta política
ARI
evidencia
mala
gestió
Govern

Compartir via

Comentaris: 0

Contacta amb nosaltres

Baixada del Molí, 5
AD500 Andorra la Vella
Principat d'Andorra

Telèfon: + 376 80 88 88 · Fax: + 376 82 88 88

Formulari de contacte