Diari digital d'Andorra Bondia

El PS de la Massana assegura que incidirà en l’endeutament


Escrit per: 
Marià Miño / Foto: PS

La candidatura del Partit Socialdemòcrata-Independents (PS+I) a la Massana es va presentar ahir públicament com una formació amb vocació d’incidir en l’endeutament de la parròquia i alhora defensar els ideals de progrés i solidaritat.

La número dos de la llista, Míriam Avellana, va afirmar que es tracta de “l’alternativa al vot conservador” i va assegurar que “no entrarem a la guerra de les altres dues candidatures”.
Avellana va afirmar que una de les prioritats de la formació a la Massana serà millorar l’actual situació d’endeutament i va admetre que “es tracta de la qüestió més difícil de resoldre”, mentre que la candidata a cònsol major, Carol Cureau, va afegir que “tenim una situació més que preocupant”.
La candidata a cònsol menor, que fa quatre anys ja va formar tàndem amb l’exministre Pere López –un dels membres suplents de la llista actual– va assegurar que “donarem solucions per promoure la qualitat de vida”, a més de garantir “un model de gestió acurada i eficient”. En la mateixa línia que la resta de candidatures socialdemòcrates, va explicar que el benestar dels ciutadans i la proximitat seran un dels principals eixos de la campanya.
Sobre el fet que finalment hi hagi tres candidatures, Cureau va afirmar que “a nosaltres no ens afecta” i va afegir que en aquests moments és difícil saber de quina manera incidirà en el vot en blanc i en el resultat final. Així mateix, va sostenir que, per la seva part, no promouran una campanya crispada.
De la seva banda, Avellana va admetre que la Massana “de tota la vida ha estat molt conservadora”, però va recordar que “el 2007 es va aconseguir un percentatge de vots molt important” amb Pere López al capdavant. Sobre aquest punt, Cureau va afegir que, tot i que ella mateixa és “una de les cares noves en primera línia”, la candidatura compta “amb el suport de persones conegudes i reconegudes en els camps tècnic i polític”.
Finalment, la candidata a cònsol major va definir la llista que encapçala com una “candidatura plural i paritària, representativa de la societat andorrana i de la gent de la parròquia” i “amb vocació de servei públic”.

Compartir via

Comentaris: 0

Contacta amb nosaltres

Baixada del Molí, 5
AD500 Andorra la Vella
Principat d'Andorra

Telèfon: + 376 80 88 88 · Fax: + 376 82 88 88

Formulari de contacte