Diari digital d'Andorra Bondia
El PS, decebut amb l’actitud de DA amb el text d’emprenedoria
El PS, decebut amb l’actitud de DA amb el text d’emprenedoria

El PS, decebut amb l’actitud de DA amb el text d’emprenedoria


Escrit per: 
M.S. / Foto: Jonathan Gil

Tot i que finalment va votar a favor de la presa en consideració, l’actitud del grup demòcrata davant la proposició de llei de suport als emprenedors, la seva internacionalització i el seu finançament presentada pels consellers generals del Partit Socialdemòcrata ha generat una “certa decepció” al PS.
Així ho va destacar el parlamentari Pere López, que després d’agrair el suport per part dels grups i “la disposició a treballar el text” va retreure als taronges el fet que “sembla que no acceptin que una bona iniciativa no pugui sortir d’ells”.
En aquest sentit, López, que es va mostrar convençut que el grup demòcrata “hi va votar a favor perquè és molt difícil votar en contra d’una llei que vol contribuir a l’impuls de l’emprenedoria”, va admetre que el text és millorable i que conté referències a legislacions veïnes, tot i que no va considerar que aquests aspectes “justifiquin que es vulgui canviar”.
Així mateix, el conseller general socialdemòcrata va recordar que el text recull uns principis que “es troben en directives comunitàries”, motiu pel qual  “s’assembla a la llei espanyola però també a la francesa i a la britànica, perquè encara apliquen les directives europees en aquest tema”. 
Per això, López es va mostrar esperançat que les millores que s’aportin via esmena “vinguin a resoldre els problemes que hi pugui haver” però que “l’esperit essencial, que és que l’emprenedor que té una bona idea i demà la pugui tirar endavant ho pugui fer i si no té finançament tingui aquestes noves vies,  no canviï”.

emprenedoria
PS
suport als emprenedors
decepció
Pere López
grup demòcrata

Compartir via

Comentaris: 0

Contacta amb nosaltres

Baixada del Molí, 5
AD500 Andorra la Vella
Principat d'Andorra

Telèfon: + 376 80 88 88 · Fax: + 376 82 88 88

Formulari de contacte