Diari digital d'Andorra Bondia
El president del grup socialdemòcrata, Pere López.
El president del grup socialdemòcrata, Pere López.

El PS demana al Govern per les previsions en relació a l'arribada de turistes i esquiadors


Escrit per: 
Redacció/Foto: BonDia

El president del grup parlamentari socialdemòcrata, Pere López, ha entrat a tràmit una pregunta oral per conèixer les previsions amb les que treballa el Govern en relació a l’arribada de turistes i esquiadors. I és que  López, que en més d'una ocasió ha alertat de les conseqüències negatives per al teixit empresarial i productiu del país que tenen els "anuncis precipitats" de l'executiu en relació a aquesta qüestió, considera que "és inevitable" abordar aquesta problemàtica a la primera sessió de control al Govern d’aquest 2021, prevista pel 14 de gener.

El parlamentari socialdemòcrata considera que la pregunta es justifica per “les previsions i anuncis efectuats pel Govern en relació a l’arribada de turistes i esquiadors que, malauradament, no s’han complert com per exemple l’arribada de turistes catalans per les festes de Nadal o d’esquiadors francesos a partir del dia 2 de gener”, un fet que ha comportat "importants afectacions” sobre el teixit econòmic i productiu del país.

La pregunta serveix també per transmetre la preocupació dels socialdemòcrates, i del sector turístic del país, per saber quan podran arribar tant turistes com esquiadors. I també les queixes d’hotelers i altres professionals del sector turístic amb relació als anuncis realitzats pel Govern “de manera precipitada” i que no s’han complert, ja que han “generat confusió” i han afavorit una presa de decisions a nivell de contractacions i d’aprovisionaments, que ara “no saben si podran mantenir”.

PS
demana
Govern
previsions
relació
l'arribada
turistes
esquiadors

Compartir via

Comentaris: 0

Contacta amb nosaltres

Baixada del Molí, 5
AD500 Andorra la Vella
Principat d'Andorra

Telèfon: + 376 80 88 88 · Fax: + 376 82 88 88

Formulari de contacte