Diari digital d'Andorra Bondia
La consellera general del PS Susanna Vela.
La consellera general del PS Susanna Vela.

El PS demana al Govern a què destinarà els terrenys de Casa Rossell


Escrit per: 
Redacció/Foto: BonDia

El grup parlamentari socialdemòcrata vol saber què és el que hauria comunicat Govern als pocs ramaders que tenien llogades parcel·les de casa Rossell quan els hi van rescindir els contractes. I és que tal com va confirmar el cap de Govern, l'octubre passat l'executiu va comunicar als ramaders que tenien llogades tres parcel·les de casa Rossell per a aprofitaments agrícoles, a la Cortinada i a Ordino, que els rescindia els contractes per poder disposar dels espais.

Per això, i per obtenir més informació al voltant dels terrenys i dels projectes associats, la consellera general socialdemòcrata Susanna Vela ha tramitat una bateria de preguntes orals a Govern, i que complementen la informació que ja va demanar la consellera de Movem Ordino Sandra Tudó.

En primer lloc, Vela vol saber quin és el nombre de parcel·les conformen la propietat de Govern i que va obtenir via herència de la casa Rossell d'Ordino, quin és el nombre de parcel·les que estan llogades i quin és el termini de durada dels contractes. En segon lloc i pel que fa a les previsions de l'executiu respecte als terrenys, Vela demana si s'està treballant sobre alguna idea o pla sobre un nou ús per algunes d'aquestes parcel·les i terrenys. 

En aquest sentit, la parlamentària socialdemòcrata demana si des de Govern es valora destinar aquests terrenys per construir i ubicar habitatges d'ús social, un centre assistencial per a gent gran o laboratoris farmacèutics o similars. Finalment, des del PS volen conèixer quin és el calendari i les previsions amb les quals treballa Govern, i afegeixen que estaria bé saber quina qualificació tenen i què permetria canviar les activitats que es poden dur a terme". 

PS
demana
Govern
a què
destinarà
terrenys
casa rossell

Compartir via

Comentaris: 0

Contacta amb nosaltres

Baixada del Molí, 5
AD500 Andorra la Vella
Principat d'Andorra

Telèfon: + 376 80 88 88 · Fax: + 376 82 88 88

Formulari de contacte