Diari digital d'Andorra Bondia

El PS demana al Govern “seriositat” davant la “innocentada” d’Apple


Escrit per: 
Redacció

El Partit Socialdemòcrata (PS) va demanar ahir al Govern “seriositat”. Els socialdemòcrates van fer públic un comunicat després que el ministre d’Afers Exteriors, Gilbert Saboya, en la compareixença pública davant de la comissió d’Economia, va parlar d’Apple com una de les empreses que podria haver estat interessada a obrir una botiga a Andorra i finalment s’hauria decantat per Liechtenstein.

 “Davant d’aquestes agosarades afirmacions, fonamentades de tota evidència no pas en un intercanvi d’informacions del Govern d’Andorra amb el Govern de Liechtenstein i també amb l’empresa Apple, hem de constatar i lamentar la lleugeresa que caracteritza el Govern de DA”, afirma el PS.
I és que, segons explica el partit de l’oposició, és una innocentada que es va publicar el primer d’abril, com confirma “una simple lectura dels comentaris que surten al peu de l’article d’aquella pàgina web”.  Al comunicat el PS afirma que “si el ministre hagués llegit l’article tal vegada s’hauria adonat que difícilment Apple podia obrir a Liechtenstein una botiga de 4.000 metres quadrats, amb un equip de venedors que parlés més de cent idiomes i amb un museu a la tercera planta!”. Per tot plegat, el PS acaba dient al Govern “que reservi la lectura d’articles esperpèntics per al dia dels Sants Innocents, que a Andorra se celebra el dia 28 de desembre, no pas avui”. El Govern va fer també una nota en què lamentava la utilització de la notícia i admetia que “no es va contrastar adequadament”.
D’altra banda, el conseller socialdemòcrata David Rios ha entrat a la Sindicatura tres preguntes amb resposta escrita per al Govern sobre les campanyes de promoció previstes per la Copa del Món d’esquí. El conseller demana si, a banda de la campanya de promoció impulsada per Grandvalira, també se n’ha previst alguna altra des del Govern o Andorra Turisme.

Compartir via

Comentaris: 0

Contacta amb nosaltres

Baixada del Molí, 5
AD500 Andorra la Vella
Principat d'Andorra

Telèfon: + 376 80 88 88 · Fax: + 376 82 88 88

Formulari de contacte