Diari digital d'Andorra Bondia
El conseller general socialdemòcrata Carles Sánchez en una sessió parlamentària.
El conseller general socialdemòcrata Carles Sánchez en una sessió parlamentària.

El PS demana per l’acord amb la capital per la cessió d’un terreny


Escrit per: 
Redacció/Foto: E. Comellas/Consell General

El conseller general del grup socialdemòcrata Carles Sánchez ha entrat una demanda d’informació a Sindicatura amb relació al protocol de cessió de terreny signat pel Govern i el Comú d’Andorra la Vella per construir habitatges públics a preus raonables, segons ha anunciat la formació. Concretament, Sánchez  sol·licita, a banda de la còpia del protocol, la còpia dels annexos, així com la còpia de qualsevol altra documentació on es presenti i es detalli el projecte de construcció d’habitatge públic en aquell terreny.

Des del PS assenyalen que si bé “se’ns ha anunciat la seva existència, encara no hem pogut veure el protocol” que van signar el 12 de març el cap de Govern, Xavier Espot, i la cònsol major de la capital, Conxita Marsol. Al document s’acorda que en una primera fase l’executiu haurà de construir un edifici de 44 habitatges de preu assequible i d’ús social, en un terreny cedit gratuïtament a través d’aquest acord pel Comú d’Andorra la Vella. 

El projecte també inclou, segons va explicar el Govern, una segona fase per a la construcció d’un segon bloc amb capacitat per a uns 60 habitatges.

PS
demana
acord
terreny

Compartir via

Comentaris: 0

Contacta amb nosaltres

Baixada del Molí, 5
AD500 Andorra la Vella
Principat d'Andorra

Telèfon: + 376 80 88 88 · Fax: + 376 82 88 88

Formulari de contacte