Diari digital d'Andorra Bondia

El PS demana per l’adjudicació directa de la CASS a Patrigest


Escrit per: 
Redacció

El Partit Socialdemòcrata (PS)  ha fet una demanda d’informació al Govern en relació amb l’adjudicació directa i urgent per part de la Caixa Andorrana de Seguretat Social (CASS) a l’empresa Patrigest d’un estudi actuarial per valor de 92.000 euros.

La consellera general Mariona González ha demanat a l’executiu còpia del contracte entre la CASS i Patrigest, així com de l’informe comparatiu d’empreses (si existeix) elaborat per la parapública que demostri que aquesta empresa és la que millor s’adapta econòmicament i professionalment per a la realització de l’estudi actuarial. Així mateix, el PS s’interessa també per una certificació de l’acord del consell d’administració de la CASS per a dur a terme l’esmentat estudi.
La parlamentària socialdemòcrata recorda en el seu escrit que fa la demanda després d’haver conegut, per la publicació en el Butlletí Oficial del Principat del 4 d’abril, l’adjudicació directa i urgent feta per la CASS a la societat mercantil Patrigest Informació Financera SLU per a la realització d’un estudi actuarial per l’import total de 92.000 euros.
“El grup parlamentari socialdemòcrata considera que una adjudicació directa i urgent per una suma tan significativa hauria d’estar molt ben fonamentada. Altrament es podria confirmar que el president del consell d’administració de la CASS segueix actuant en una línia que no coincideix amb la que correspondria que emprés un consell d’administració situat per damunt i al marge de l’orientació política liberal del Govern”, afirma el PS en un comunicat.

Compartir via

Comentaris: 0

Contacta amb nosaltres

Baixada del Molí, 5
AD500 Andorra la Vella
Principat d'Andorra

Telèfon: + 376 80 88 88 · Fax: + 376 82 88 88

Formulari de contacte