Diari digital d'Andorra Bondia
Els grups de l'oposició en una sessió del Consell General.
Els grups de l'oposició en una sessió del Consell General.

El PS demana per l’embelliment de la parcel·la de The Cloud


Escrit per: 
Redacció/Foto: Jonathan Gil

El Partit Socialdemòcrata considera que Andorra Telecom hauria d’haver assumit un percentatge més important de la inversió que el Comú d’Andorra la Vella realitzarà per embellir i reurbanitzar els carrers de la Borda, Sant Salvador, Bonaventura Riberaygua i Prat Primer, entorns de la parcel·la on s’havia de construir l’edifici The Cloud. Per això, vol explicacions dels motius que han fet que la companyia s’hagi tancat en banda a aportar més diners a aquestes obres, i per aquest motiu, el conseller general Pere López ha presentat a Sindicatura una pregunta en aquest sentit per tal que l’executiu respongui en la sessió de control prevista per al 8 de novembre. Així, en l’escrit, López recorda que el cost de l’embelliment dels entorns de la parcel·la han passat d’1,3 a 1,7 milions degut en bona part als canvis necessaris a causa de la suspensió de la construcció de l’edifici, i demana per què Andorra Telecom només aportarà 150.000 euros d’aquest cost.
D’altra banda, i de cara també a la sessió de control, el conseller general de Liberals d’Andorra Ferran Costa ha entrat tres preguntes més, que s’afegiran a les tres ja presentades per la formació en relació a l’acord d’associació amb la UE, el lliurament de dades de Banco Madrid a la policia espanyola i el sobrecost del pas elevat de la CG-1 davant l’Estadi Comunal.
Concretament, el parlamentari liberal porta al plenari les queixes que ha rebut el servei del transport escolar i el bus lliure per l’aglomeració d’alumnes a les parades de bus en horari d’entrada i de sortida dels centres. Així mateix, Costa també pregunta per què el Govern no va lliurar la llista completa de les intervencions arqueològiques entre l’any 2009 i el 2018 en una pregunta escrita que va realitzar ell mateix; i també sobre la interpretació que fa l’executiu de l’Article 2 del Reglament regulador de l’enregistrament i l’accés a la informació relativa als beneficiaris efectius en els registres d’entitats jurídiques, ja que hi ha diversitat d’interpretacions i alguns juristes indiquen que afectaria totes les societats mercantils andorranes.
Finalment, el conseller general de Socialdemocràcia i Progrés, Víctor Naudi, ha presentat una pregunta en relació a la recent visita al país d’una delegació d’un organisme d’assistència tècnica i d’intercanvi d’informació (Taiex) de la Comissió Europea.

PS
demana
parcel·la
the cloud
embelliment
Consell General

Compartir via

Comentaris: 0

Contacta amb nosaltres

Baixada del Molí, 5
AD500 Andorra la Vella
Principat d'Andorra

Telèfon: + 376 80 88 88 · Fax: + 376 82 88 88

Formulari de contacte