Diari digital d'Andorra Bondia
El PS demana per l’estació de busos i per un frau fiscal prescrit
El PS demana per l’estació de busos i per un frau fiscal prescrit

El PS demana per l’estació de busos i per un frau fiscal prescrit


Escrit per: 
Redacció/Foto: Jonathan Gil

El conseller general del Partit Socialdemòcrata i president del grup mixt,  Pere López, ha tramitat dues preguntes urgents de cara a la sessió de control que tindrà lloc demà al Consell General. Concretament, López demana, per una banda, per què no se li ha facilitat la informació reclamada fa unes setmanes sobre el projecte de l’estació nacional d’autobusos i, per l’altra, per la notícia apareguda recentment en un mitjà de comunicació que assegurava que un important frau fiscal havia prescrit i, per tant, no es podia sancionar l’infractor, malgrat l’informe realitzat pels tècnics de l’Agència Tributària que l’haurien detectat, fet que a més hauria generat “malestar entre els inspectors”.
Per la seva part, el parlamentari liberal Ferran Costa demanarà a l’executiu per la decisió de no seguir col·laborant en l’edició d’aquesta primavera de les jornades gastronòmiques de cuina Andorra a taula. En concret, Costa vol saber quin cost havia suposat fins ara la cooperació del Govern en aquestes jornades i per què aquest any s’ha decidit deixar de col·laborar-hi, fet que a la pràctica ha suposat que l’edició d’aquesta primavera no s’hagi dut a terme.
D’altra banda, el president suplent del grup liberal, Jordi Gallardo, ha entrat a Sindicatura dues demandes d’informació relatives a la liquidació dels comptes de l’executiu de l’exercici 2015. Concretament, Gallardo sol·licita informació, desglossada per ministeris, dels crèdits aprovats durant el 2015 així com les accions pressupostàries executades. En la segona petició, es demana a l’executiu que especifiqui les adjudicacions superiors a 7.500 fetes en el marc de la partida pressupostària “Treballs realitzats per altres empreses”.

PS
LdA
sessió de control
preguntes urgents
Comentaris: 0

Contacta amb nosaltres

Baixada del Molí, 5
AD500 Andorra la Vella
Principat d'Andorra

Telèfon: + 376 80 88 88 · Fax: + 376 82 88 88

Envian'ns un correu electrònic