Diari digital d'Andorra Bondia
La consellera general del PS, Rosa Gili.
La consellera general del PS, Rosa Gili.

El PS demana pels diners invertits a The Cloud i pels que ja estan compromesos


Escrit per: 
Redacció/Foto: Jonathan Gil

La consellera general del Partit Socialdemòcrata (PS), Rosa Gili, ha tramitat una demanda d’informació mitjançant la qual vol que se li trameti una àmplia documentació sobre el projecte de l’edifici The Cloud, ara suspès per Andorra Telecom. Des de la formació es vol tenir dades per poder analitzar tot el que ha passat amb aquesta iniciativa i, en especial, es vol saber quants diners públics s’hi han destinat fins ara i, també, quina despesa futura està ja compromesa i, per tant, s’haurà d’afrontar malgrat que l’edifici finalment no es construeixi. 
En l’escrit, la parlamentària demana, en primer lloc, la “relació de tota la despesa feta fins ara vinculada al projecte de construcció de l’edifici The Cloud des del seu inici”, petició que inclou, entre d’altres, les vinculades al concurs de disseny de l’edifici, els honoraris del despatx d’arquitectura o la demolició de l’antiga caserna de bombers i de l’antiga seu d’Andorra Telecom. De fet, es vol tenir també aquells costos que no hagin estat assumits directament per la societat pública sinó per altres entitats, com ara el mateix Govern o el comú d’Andorra la Vella.
 Gili, en segon terme, sol·licita que se li trameti la “relació de tota la despesa que encara no s’hagi realitzat però que estigui compromesa en virtut dels acords per a la construcció ara suspesa de The Cloud”. En aquest cas, també vol que s’inclogui aquells costos que hagin estat assumits per entitats públiques com el Comú o el Govern.
En tercer lloc, la consellera general socialdemòcrata vol tenir accés a “tota la documentació del concurs per a la construcció de l’edifici ara declarat desert, incloent-hi el plec de bases, les ofertes presentades per les constructores que hi van participar i els informes d’adjudicació, així com els informes i estudis demanats per a la seva realització”. Una altra petició de la parlamentària fa referència a “tots els estudis i informes sobre el projecte constructiu, en especial els que fan referència a les previsions de cost, en mans d’Andorra Telecom o de la propietat delegada”. 
Per últim, Gili reclama “tots els estudis de viabilitat econòmica i els plans de negoci que s’hagin realitzat per comprovar la rendibilitat de la inversió en l’edifici The Cloud”.

 

PS
demana
the cloud
diners
invertits
compromesos

Compartir via

Comentaris: 0

Contacta amb nosaltres

Baixada del Molí, 5
AD500 Andorra la Vella
Principat d'Andorra

Telèfon: + 376 80 88 88 · Fax: + 376 82 88 88

Formulari de contacte