Diari digital d'Andorra Bondia
El conseller general socialdemòcrata Carles Sánchez.
El conseller general socialdemòcrata Carles Sánchez.

El PS demana pels recursos d'Afers Socials per fer front a la Covid-19


Escrit per: 
Redacció/Foto:PS

El consellers general del grup parlamentari socialdemòcrata Carles Sánchez ha entrat una pregunta a Sindicatura per tal que l'executiu expliqui amb quins recursos humans compta el ministeri d'Afers socials, Habitatge i Joventut per a la gestió dels casos que atén. 

"Ens trobem en una situació excepcional que fa que un dels ministeris que agafa més rellevància sigui el d'Afers Socials, Habitatge i Joventut. Preguntem pels recursos humans i econòmics, el seu funcionament i les disfuncions que puguin existir, doncs entenem que és un dels principals ministeris a hores d'ara", ha destacat Sánchez, que vol saber també amb quins recursos econòmics es compta per a l'execució dels ajuts. 

Des del grup socialdemòcrata es recorda que les mesures extraordinàries preses a arran de l'emergència sanitària propiciada per la Covid-19 impliquen un augment de les situacions de risc pel que fa a la recepció dels ingressos de les famílies. I, en aquest sentit, s'incideix en que les lleis aprovades a tal efecte i les modificacions i noves disposicions reglamentàries amplien el ventall d'ajuts i que aquests requereixen la seva gestió per part d'Afers Socials.

PS
demana
recursos
afers socials
Covid-19
fer front

Compartir via

Comentaris: 0

Contacta amb nosaltres

Baixada del Molí, 5
AD500 Andorra la Vella
Principat d'Andorra

Telèfon: + 376 80 88 88 · Fax: + 376 82 88 88

Formulari de contacte