Diari digital d'Andorra Bondia
La consellera general Susanna Vela.
La consellera general Susanna Vela.

El PS demana pels treballs d’A2 Security Assessors


Escrit per: 
Redacció

La consellera general del Partit Socialdemòcrata, Susanna Vela, ha entrat avui a Sindicatura una nova demanda d’informació sobre la relació entre Govern i l’empresa A2 Security Assessors, segons ha informat la formació. 

Concretament, en aquesta ocasió, la parlamentària socialdemòcrata ha sol·licitat tota la documentació relativa als treballs duts a terme per aquesta empresa en concepte d’assessorament en matèria d’inversió estrangera que s’han realitzat durant aquest any 2021.

Des del grup parlamentari socialdemòcrata ja es va reclamar a principis d’enguany saber els resultats de l’empresa que dirigeix el militant lliberal Toti Garcia, després que el Govern renovés el contracte d’A2 Security per assessorar l’Executiu en matèria d’inversió estrangera a finals de l’any passat i adjudicar-lo directament, sense fer concurs públic. La formació ja havia interpel·lat anteriorment l’Executiu arran d’un primer contracte amb aquesta empresa del desembre del  2019 que aleshores no es va fer públic.

PS
Susanna Vela

Compartir via

Comentaris: 0

Contacta amb nosaltres

Baixada del Molí, 5
AD500 Andorra la Vella
Principat d'Andorra

Telèfon: + 376 80 88 88 · Fax: + 376 82 88 88

Formulari de contacte