Diari digital d'Andorra Bondia

El PS d’Escaldes vol ampliar el circuit i els horaris del bus comunal


Escrit per: 
M. S. C.

La candidatura del Partit Socialdemòcrata d’Escaldes-Engordany es va presentar i va donar a conèixer els punts del seu programa en una reunió de barri celebrada ahir a la nit a la zona d’Engolasters.

Una de les propostes de la formació és ampliar el circuit del bus comunal perquè cobreixi aquesta part de la parròquia i la seva freqüència. Aquest servei també arribaria fins als Vilars i la zona de Sant Jaume. Així mateix, es proposa mancomunar-lo amb Andorra la Vella.
La candidata a cònsol major, Cèlia Vendrell, va explicar que les reunions de barri són un substitut del porta a porta. A més, aquesta trobada amb els ciutadans també ha de servir per posar en relleu aspectes que no s’han detectat, segons van indicar els integrants de la llista. Aquest intercanvi amb els veïns serà una de les prioritats de la formació en el cas que governi. Per aquest motiu, el programa ja recull la creació d’un conseller de barri, que ha de permetre recollir les inquietuds de les diferents zones de la parròquia.
El número 9 de la llista, Jesús de Tena, va recordar que el PS d’Escaldes també està trucant als electors per donar-los informació del programa i conèixer si estan interessats que els candidats els vagin a veure per explicar-los les propostes. De Tena va remarcar que aquest  “porta a porta a la carta” és menys invasiu que anar directament a les cases.
Durant la reunió també es van exposar els projectes dels àmbits econòmic, social i mediambiental de la formació.

Compartir via

Comentaris: 0

Contacta amb nosaltres

Baixada del Molí, 5
AD500 Andorra la Vella
Principat d'Andorra

Telèfon: + 376 80 88 88 · Fax: + 376 82 88 88

Formulari de contacte