Diari digital d'Andorra Bondia

El PS destaca la pèrdua de drets que significarà la reforma de la CASS


Escrit per: 
Redacció

El Partit Socialdemòcrata (PS) és conscient que poc podrà fer, més enllà de la presentació d’una esmena a la totalitat i d’esmenes parcials al redactat si escau, per variar el rumb que els demòcrates volen donar a la reforma de la Caixa Andorrana de Seguretat Social (CASS), una vegada trencada la possibilitat d’un pacte d’Estat.

Tot i així, els socialdemòcrates continuaran fent pedagogia per explicar a la societat que el que pretén el grup majoritari és crear “un nou model, similar al de les assegurances privades”.
La consellera general Mariona González considera que els onze grans eixos proposats pel Govern per començar les converses del pacte d’Estat “són suficientment clars per no entrar en la negociació”. En aquest sentit, la consellera assenyala el retrocés pel que fa als drets dels ciutadans que significa que es vulgui eliminar la branca de les prestacions familiars de l’àmbit de la seguretat social i també que sigui el Govern el que cada any pugui fixar arbitràriament les bases de cotització. “Pràcticament no podem fer cap mena d’acció per la majoria tan àmplia de DA, però advertirem de les conseqüències de la reforma que es vol”, va dir González.

Compartir via

Comentaris: 0

Contacta amb nosaltres

Baixada del Molí, 5
AD500 Andorra la Vella
Principat d'Andorra

Telèfon: + 376 80 88 88 · Fax: + 376 82 88 88

Formulari de contacte